Gheorghe Dincă, un nou dosar penal?! Ce au descoperit anchetatorii în curtea criminalului din Caracal

Gheorghe Dincă s-ar fi mai ales cu un dosar penal, de această dată pentru furt. Criminalul de la Caracal ar fi furat, tot timpul, curent și îl utiliza ilegal.

Author: A.N.C sâmbătă 17 august 2019 , 18:53

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Gheorghe Dincă nu era racordat la nicio rețea de electricitate. Pentru acest gest, Dincă s-ar fi ales cu încă un dosar penal.

Citeste si: Nu a murit speranța! Familia Luizei Melencu, un nou mesaj pe WhatsApp de pe telefonul fetei, la ora 02:20

Citeste si: Gheorghe Dincă, cu ochii în lacrimi şi cuprins de regrete! Cum a fost văzut în curtea casei

Citeste si: Medic de la urgențe, mesaj plin de revoltă: "Un pacient la 5-6 minute. Este o presiune maximă, mai ales când simultan vin 2-3 ambulanţe"

Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani, este un presupus criminal în serie român. Bărbatul din Caracal a ajuns în atenția publicului la sfârșitul lunii iulie 2019, după ce Alexandra Măceșanu, o fată de 15 ani, a sunat la serviciul de urgență 112 spunând că a fost răpită și violată de Dincă, după ce a fost luată la ocazie de acesta.

În timpul anchetei a ieșit la iveală faptul că este suspectat de comiterea unei alte răpiri, iar autoritățile române cercetează alte posibile crime. Dincă ducea o viață în aparență retrasă, trăind separat de propria familie și practicând mecanica auto, taximetria neautorizată, precum și diverse munci necalificate ziliere. S-a descoperit prin urma testelor ADN că rămășițele arse de Gheorghe Dincă sunt ale Alexandrei. În următoarele zile se cercetează moartea Luizei, fata în vârstă de 18 ani.

Gheorghe Dincă este suspectat cum că ar face parte dintr-o bandă de proxeneți și traficanți de persoane, el aparent ocupându-se cu nelegiurile acestea de mai multă vreme.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si