Nu a murit speranța! Familia Luizei Melencu, un nou mesaj pe WhatsApp de pe telefonul fetei, la ora 02:20

Bunicul Luizei Melencu face noi declarații neașteptate în cazul dispariției nepoatei sale.

Author: A.N.C sâmbătă 17 august 2019 , 18:43

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Se pare că de pe contul de Whatsapp al Luizei Melencu a fost trimis un nou mesaj.

Citeste si: Gheorghe Dincă, cu ochii în lacrimi şi cuprins de regrete! Cum a fost văzut în curtea casei

Citeste si: Medic de la urgențe, mesaj plin de revoltă: "Un pacient la 5-6 minute. Este o presiune maximă, mai ales când simultan vin 2-3 ambulanţe"

Citeste si: Alpinist dat dispărut în Munţii Făgăraş, găsit mort în zona Vârfului Negoiu

”Înainte primeam mesaj de la ea cu -Acum pot fi contactată-, în urmă cu o lună acest mesaj a dispărut. Am primit la 02:20 un mesaj de pe telefonul Luizei un mesaj cu -acum pot fi contactată-, am sunat acolo și am impresia că telefonul Luizei e la cineva”, a spus bunicul Luizei.

Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani, este un presupus criminal în serie român. Bărbatul din Caracal a ajuns în atenția publicului la sfârșitul lunii iulie 2019, după ce Alexandra Măceșanu, o fată de 15 ani, a sunat la serviciul de urgență 112 spunând că a fost răpită și violată

de Dincă, după ce a fost luată la ocazie de acesta.

În timpul anchetei a ieșit la iveală faptul că este suspectat de comiterea unei alte răpiri, iar autoritățile române cercetează alte posibile crime. Dincă ducea o viață în aparență retrasă, trăind separat de propria familie și practicând mecanica auto, taximetria neautorizată, precum și diverse munci necalificate ziliere. S-a descoperit prin urma testelor ADN că rămășițele arse de Gheorghe Dincă sunt ale Alexandrei. În următoarele zile se cercetează moartea Luizei, fata în vârstă de 18 ani.

Gheorghe Dincă este suspectat cum că ar face parte dintr-o bandă de proxeneți și traficanți de persoane, el aparent ocupându-se cu nelegiurile acestea de mai multă vreme.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si