”Va fi adanc si acesta va fi norocul Romaniei. Cu cat e mai adanc, cu atat energia se disipa pe o suprafata mai mare. Va fi o suprafata foarte mare, de la Moscova la Cairo. Pe toata Europa, as spune”, a spus Marmureanu.

Directorul onorific al Institutului National de Fizica Pamantului a spus ca in Romania se va asemana celui din 1802, cu magnitudinea 8,

dar care nu a produs victime. Insa, sustine specialistul, nu acelasi lucru se poate spune despre efectele viitorului cutremur, in contextul in care Romania s-a schimbat, iar acum „avem blocuri facute prost”.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Eu sunt optimist, acesta este cuvantul. Adancimea va fi de 150-170 de km. sansele sunt foarte mari sa fie dupa 2040- 2041. Sunt calcule de peste trei secole si care vad ca se satisfac. Vad ca pana acum nu am gresit deloc”, a precizat directorul onorific al Institutului National de Fizica Pamantului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si