Gheorghe Stan, noul șef al Secției speciale pentru magistrați

Procurorul Gheorghe Stan este şeful Secţiei pentru investigarea magistraţilor, numirea sa fiind validată uni de plenul CSM cu 11 voturi "pentru".

Author: E. V. luni 28 ianuarie 2019 , 16:39

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Concursul s-a desfăşurat în perioada 1 noiembrie 2018-10 ianuarie 2019. În 10 ianuarie a avut loc interviul, cel mai mare punctaj fiind obţinut de către Gheorghe Stan, adjunctul Inspecţiei Judiciare.

Gheorghe Stan a obţinut un punctaj de 9,33, în timp ce Florena Sterschi a obţinut 8,33 puncte. Fiecare dintre cei doi candidaţi a susţinut un interviu de o jumătate de oră.

Citeste si: Radu îi dă speranțe deșarte Cristinei. Concurentul i-a dezvăluit că ar fi așteptat-o afară, dacă ar fi fost eliminat în gală. Ce spune Cristina despre decizia fostului ei iubit- kanald.ro

Citeste si: Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani- wowbiz.ro

Gheorghe Stan a afirmat că există un ”sentiment de insecuritate în ceea ce priveşte protecţia imaginii procurorului şi a activităţii acestuia şi a persoanei sale”, vorbind, de asemenea, despre ”frecvenţa ridicată a modificărilor legislative din ultima perioadă care îngreunează asimilarea şi punerea lor coerentă şi clară în practică şi într-un timp cât mai scurt”.

sursa foto: Gazeta de Cluj


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si