
"Ghidul Înghețatului de frig". Bucureștenii fără apă caldă pot da în judecată Termoenergetica
S-a lansat "Ghidul Înghețatului de frig". Bucureștenii fără apă caldp și curând fără căldură pot da în judecată Termoenergetica.
Criza de energie termică îi afectează pe bucureșteni. În momentul de față, 1356 de blocuri din București nu au apă caldă, iar acest discomfort a devenit o problemă serioasă, nu doar în București, ci și în Timișoara.
Localnicii pot da în judecată furnizorii de energie termică
“A venit apa caldă? Da, dar e rece”, cred că a venit momentul ca bucureștenii (timișorenii și alții) să-și caute drepturile în instanță. Probabil doar prin obligarea furnizorului de energie termică la plata de daune morale și materiale și eventual la obligarea lui la plata facturii de energie electrică (fiindcă oamenii se încălzesc alternativ cu curent), vom putea debloca situația.", anunță autoritățile.
Citește și: Spitale și mii de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă și căldură din cauza unei avarii
"Prin urmare, ii sfatuiesc pe toti ce care ajung deja la cateva zile de lipsa a apei calde si a caldurii, sa notifice imediat Asociatia de proprietari care are OBLIGATIA sa ia legatura cu furnizorul de energie termica si sa remedieze imediat orice problema legata de furnizarea agentului termic si apa calda de la robinet.", mai comunică aceștia.
Spitale și mii de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă și căldură din cauza unei avarii
Pacienții din spitale au ajuns să se încălzească la aer condiționat, acum, când temperaturile urmează să scadă până la 0.
"Avem aere condiţionate în majoritatea saloanelor şi o să le folosim pe acestea. Din păcate nu avem boilere, nu avem posibilitatea de a face apă caldă pentru pacienţi.", spune Bogdan Tănase, director al Institutul Oncologic București. Din păcate nu avem boilere, nu avem posibilitatea de a face apă caldă pentru pacienţi.",
spune Bogdan Tănase, director al Institutul Oncologic București.
Citește și: Căldura, un lux în București. Cu cât a crescut prețul gigacaloriei în ultimii trei ani
Jurnalistă, călătoare, optimistă. Un rezumat în trei cuvinte al Dianei Puiu.
A urmat cursuri de actorie timp de opt ani, a terminat Facultatea de Litere, Specializarea Jurnalism și Științele Comunicării din Iași, un master în Jurnalism Tematic, Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, București, iar în prezent urmează cursurile programului de master Cultură și Literatură Română din cadrul Facultății de Litere Bacău.
A urmat cursurile de jurnalism de la Palatul Copiilor Bacău pe tot parcurusl liceului, experiență ce i-a adus și câteva colaborări cu presa locală.
Diana are o experiență de trei ani ca reporter de teren al unui radio din Iași și un an de prezentator de știri.
Iubește tot ce ține de teatru, film, pictură și modă, fiind și organizator de evenimente culturale. Când nu este la birou sau pe teren, Diana se relaxează în natură și face fotografii, una din pasiunile ei.