Au fost publicate toate ghidurile pentru noul an școlar - de la grădinițe până la licee. DOCUMENT

Au fost publicate toate ghidurile pentru noul an școlar - de la grădinițe până la licee. ȘtirileKanalD.ro îți prezintă mai jos toate DOCUMENTELE de care ai nevoie pentru a afla modul în care se vor desfășura orele și care vor fi normele de igienă.

Author: R.I. marți 01 septembrie 2020 , 16:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ghidurile pentru grădinițe, învățământul primar, gimnazial, liceal, profesional și vocațional au fost publicate pe site-ul educatiacontinua.edu.ro. Ghidurile sunt adresate profesorilor și școlilor și conțin reglementări privind modul în care se va desfășura noul an școlar 2020- 2021 pe fiecare ciclu de învățământ.

Ghidurile conțin propuneri de scenarii, modul în care se vor desfășura orele, normele de igienă.

Citeste si: Nelu Tătaru face anunţul aşteptat de toţi părinţii. Adio, declaraţie pe proprie răspundere!

Se renunță la declarația pe propria răspundere

Ministrul Educației, Monica Anisie, și cel al Sănătății, Nelu Tătaru, au susținut marți o conferință de presă pentru a anunța cum va arăta noul an școlar.

Citeste si: Județul care a depășit Capitala în bilanțul noilor cazuri de coronavirus. Zi neagră pentru România

Abia pe 7 septembrie Institutul de Sănătate Publică va prezenta evaluarea epidemiologică a fiecărei localități, iar pe 10 septembrie școlile vor propune scenariul pentru fiecare unitate.

"Am lucrat cu colegii din MEC si de autorități pentru a pregăti revenirea copiilor în siguranță. Măsurile pe care le-am luat pentru noul an școlar 2020 – 2021 - am elaborat ghidurile metodologice pentru organizarea în școli, pe fiecare nivel și reperele pentru profesori.",

a spus Monica Anisie.

Toate ghidurile pentru noul an școlar

DESCARCĂ de mai jos următoarele ghiduri:

Ghidul pentru grădinițe

Ghidul pentru învățământul primar

Ghidul pentru învățământul gimnazial și liceal

Ghidul pentru învățământul profesional și tehnic

Ghidul pentru învățământul vocațional

Ghidul pentru învățământul special


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Antonia, primele declarții despre nunta cu Alex Velea. Cum va arăta fericitul eveniment Antonia, primele declarții despre nunta cu Alex Velea. Cum va arăta fericitul eveniment
spotmedia.ro
Direcțiile de sănătate publică, învinse de pandemie. Au ratat testarea, informarea... Direcțiile de sănătate publică, învinse de pandemie. Au ratat testarea, informarea oamenilor și raportarea deceselor
spotmedia.ro
ERATĂ: Grecia e posibil să fie, de săptămâna viitoare, în scenariul roșu. Copiii nu... ERATĂ: Grecia e posibil să fie, de săptămâna viitoare, în scenariul roșu. Copiii nu intră în carantină la întoarcerea în țară Interviu cu Alexandru Rafila
b1.ro
A cumpărat un pepene verde. A ajuns acasă, l-a despicat şi a trăit un şoc: ce a găsit... A cumpărat un pepene verde. A ajuns acasă, l-a despicat şi a trăit un şoc: ce a găsit în interior a speriat-o!
infoactual.ro
Cristina Cioran trece prin momente grele. Actrița a născut prematur: „Rugaţi-vă” Cristina Cioran trece prin momente grele. Actrița a născut prematur: „Rugaţi-vă”
infoactual.ro
Anul în care o nouă boală va lovi planeta. Profeții Baba Vanga: Oamenii vor îmbătrâni... Anul în care o nouă boală va lovi planeta. Profeții Baba Vanga: Oamenii vor îmbătrâni în câteva secunde!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si