Giani Kirita a luat cel mai important examen din viata sa! Faimosul de la Exatlon a primit nota 8.66, a treia din concurs!

Zilele trecute, Giani Kirita a luat cel mai important examen din viata sa, dupa ce a obtinut licenta A de antrenor. El va putea sa fie "secund" in prima liga.

Matei Vaihan, vineri 10 august 2018 , 07:54

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Recent, Giani Kirita a luat cel mai important examen din viata sa. Dupa ce, in toamna, a frecventat cursurile organizate de Federatia Romana de Fotbal, pentru obtinerea licentei A de antrenor, Giani nu a sustinut si examenul final, deoarece a plecat in Republica Dominicana.

Giani Kirita a luat cel mai important examen din viata sa. A fost dupa Mirel Radoi si Dorin Goian

La inceputul lui august, Kirita a participat la o noua sesiune de examene, alaturi de alti 27 fosti fotbalisti care doresc sa devina antrenori. El a obtinut licenta A cu nota 8.66, fiind al treilea pe lista, dupa Mirel Radoi (9.86) si Dorin Goian (9.38).

Giani Kirita a luat cel mai important examen din viata sa. Urmatorul pas e licenta PRO

De putin timp, Giani Kirita a luat cel mai important examen din viata sa. Licenta A ii va da dreptul lui Kirita sa pregateasca echipe de tineret si seniori, dar nu ii da dreptul sa fie antrenor principal in prima liga din Romania. Pentru ultima functie, el trebuie sa isi ia Licenta PRO.

 
Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si