Giani Kirita a primit diploma de antrenor de la UEFA! Suporterii il vor pe banca lui Dinamo!

Acum cateva zile, Giani Kirita a primit diploma de antrenor de la UEFA, dupa ce a luat examenul pentru licenta A, care ii permite sa fie secund in prima liga.

Matei Vaihan, marți 21 august 2018 , 21:37

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

La sediul Federatiei Romane de Fotbal (FRF), Giani Kirita a primit diploma de antrenor de la UEFA. El s-a fotografiat avand alaturi de el actul care ii permite sa fie antrenor principal in liga a II-a si antrenor secund in prima divizie. „In sfarsit, licenta A!”, a postat Giani.

Giani Kirita a primit diploma de antrenor de la UEFA: "Te vrem in Stefan cel Mare!"

Kirita are in vizor, in viitorul apropiat, sa ia licenta PRO. „Felicitari, ai reusit si din succes ai luat o parte, sa te bucuri de ce ai si mult succes pe mai departe...Te vrem in Ştefan cel Mare in următorii ani ! Succes !”, i-au transmis fanii, care il vor antrenor la Dinamo.

Giani Kirita a primit diploma de antrenor de la UEFA. La examen a luat nota 8.66

In sfarsit, Giani Kirita a primit diploma de antrenor de la UEFA. In toamna, el a frecventat cursurile organizate de FRF, iar la inceputul lui august a participat la o noua sesiune de examene, alaturi de alti 27 fosti fotbalisti care doresc sa devina antrenori. El a obtinut licenta A cu nota 8.66, fiind al treilea pe lista, dupa Mirel Radoi (9.86) si Dorin Goian (9.38).

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si