Giani Kiriţă are articulaţiile deplasate! Antrenorul Faimoşilor s-a dus la fizioterapeut şi s-a tratat cu o metodă tradiţională chineză!

Din cauza suprasolicitării, Giani Kiriţă are articulaţiile deplasate.

Author: Matei Vaihan duminică 31 martie 2019 , 10:42

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Nu mai e un secret că Giani Kiriţă are articulaţiile deplasate.

Antrenorul Faimoşilor de la Exatlon a jucat, sâmbăta trecută, într-o partidă demonstrativă de fotbal între legendele celor de la Dinamo şi cele ale Stelei.( vezi cine este cea mai recentă cucerire a lui Giani Kiriţă)

Giani Kiriţă are articulaţiile deplasate. A resimţit dureri persistente

La finalul partidei, Giani a resimţit dureri persistente la articulaţii şi s-a dus la o sală de fitness pe care o frecventează, unde există un specialist într-o terapie eficientă, numită CLM TIT RAR. Metoda este o parte din terapia tradiţională chineză, fiind folosită pentru repoziţionarea articulaţiilor şi a oaselor.

Giani Kiriţă are articulaţiile deplasate: “Mulţumesc pentru alinierea articulară"

E clar că Giani Kiriţă are articulaţiile deplasate. Câteva afecţiuni comune ce pot fi tratate prin această terapie sunt: umăr îngheţat (dureri de umăr, mobilitate scăzută), dureri de genunchi (entorse), dureri la nivelul coloanei vertebrale (cervicale, toracale, lombare), entorse. După şedinţa de terapie, Giani le-a mulţumit celor doi specialişti care l-au tratat. “Mulţumesc pentru alinierea articulară CLM”.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si