Giani Kirita nu s-a putut abtine! Ce i-a spus lui Ionut pe furis dupa pierderea luptei de protectie de la Exatlon? Nimeni nu a observat VIDEO

Faimosii de la Exatlon au pierdut in editia din 1 mai lupta pentru protectie in favoarea Razboinicilor. Scorul a fost unul strans, iar la final Giani Kirita si echipa lui au fost extrem de dezamagiti.

Webeditor: C.I.P. miercuri 02 mai 2018 , 17:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Finalul jocului de protectie de la Exatlon din 1 mai a fost unul tensionat, care s-a decis la stafeta, acolo unde Ionut l-a invins pe Vladimir Draghia. Dupa proba, cei doi concurenti s-au prabusit si intreaga echipa a venit langa ei: Razboinicii pentru a-l felicita pe Ionut, Faimosii pentru a-l imbarbata pe Draghia.

Ei bine, chiar in momentul in care Giani Kirita se pregatea sa iasa de pe teren, Ionut “Jaguarul” s-a ridicat si cu mainile spre cer a urlat “I am the winner” (eu sunt invingatorul), facand cumva o aroganta la strigatul lui Giani Kirita dupa fiecare victorie a sa: “I am the king”(eu sunt regele).

Ce i-a spus Giani Kirita lui Ionut dupa meciul Exatlon pierdut de Faimosi! Echipele nu au auzit

A fost o fractiune de secunda in care Giani s-a oprit si s-a uitat la Ionut, crezand probabil ca acesta ii “furase” replica.

Insa, dupa ce a auzit ce a strigat Razboinicul, Giani Kirita si-a pus mana la gura si i-a spus ceva lui Ionut. Ce i-a spus exact, numai ei doi stiu, pentru ca nu era altcineva in preajma lor! Ionut nu i-a raspuns insa lui Giani Kirita, ci s-a dus spre echipa lui pentru a sarbatori victoria.

Dupa jocul pierdut in editia Exatlon din 1 mai, Faimosii mai pierd un membru. Cei trei nominalizati sunt Catalin Cazacu, Giani Kirita si Valentin Chis “Bruce”.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si