Giani Kiriţă şi Ionuţ "Rusu" au revenit la Exatlon! Primele reacţii ale noilor antrenori

Exatlon 18 octombrie. Giani Kiriţă şi Ionuţ "Rusu" Sugacevschi au sosit la Exatlon! Venirea lui a fost primită cu mult entuziasm de către Faimoşi şi Războinici.

joi 18 octombrie 2018 , 21:08

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

"E cea mai mare surpriză pentru voi, e o premieră în istoria Exatlon. În aplauzele noastre, ale tuturor, au venit de undeva de sus. Cinci luni am stat cu ei. Giani e mai emoţionat ca prima oară, şi Ionuţ e mai emoţionat ca prima oară. Cei doi vor fi antrenorii celor două echipe, asta e marea surpriză pentru voi", a anunţat Cosmin Cernat.

Giani Kiriţă şi Ionuţ "Rusu" au ajuns la Exatlon în aplauzele frenetice ale Faimoşilor şi Războinicilor. Prezentatorul Cosmin Cernat i-a îmbrăţişat pe cei doi.

"Vă mănânc de vii! O să fie greu acum", a spus Giani Kiriţă la venirea la Exatlon ca antrenor al Faimoşilor.  "Strategia o păstrez doar pentru mine. Vreau ca de la Faimoşi să fie câştigătorul Exatlon 2", şi-a anunţat Giani planul.

"Simt ce am simţit în prima zi când am venit aici, la Exatlon. Când am văzut traseul ăsta, clima asta şi oceanul ăsta mi-am adus aminte exact de prima zi când am sosit aici. Acum, văzând din afară, emoţiile sunt şi mai mari, pentru că este o provocare mare, atât pentru mine, cât şi pentru Ionuţ să fim antrenorii acestor echipe minunate şi sperăm să îi ducem acolo unde ne-am propus", a mai spus Giani.

"Voi fi lângă ei, lângă fiecare în parte, mă voi uita unde greşesc. Cred în mine şi cred în puterea mea că voi fi antrenorul invincibil al Războinicilor", a spus Ionuţ "Rusu" Sugacevschi, proaspătul antrenor al Războinicilor.

"M-am emoţionat foarte tare când am pus din nou piciorul în Dominicană. Am trăit momentele pe care le-am trăit şi prima dată.

Eram în elicopter şi nu-mi venea să cred că sunt din nou aici, lângă Războinici, şi mă bucur foarte mult să fac parte din echipă şi să ajut un Războinic să câştige", a adăugat Ionuţ Sugacevschi.

"A sosit căpitanul, şi la propriu, şi la figurat. Ne leagă multe lucruri, îl ştiu pe Giani, eram foarte mic când el era căpitan la Dinamo. Ne cunoaştem, bineînţeles, pentru că amândoi suntem <câini> şi am crescut acolo, în spiritul dinamovist.

E foarte bine pentru noi că a venit, pentru că are un spirit de învingător, ştie să ne motiveze, mă bucur foarte mult că a venit, cred că va fi un impuls foarte bine pentru noi şi ne va ajuta deosebit de mult", a spus Cristi Pulhac despre venire a lui Giani Kiriţă.

"M-au luat transpiraţiile pentru că Giani mă intimida când îl vedeam la televizor.

Am spus că ne-ar fi trebuit un Giani Kiriţă să ne ţină în priză şi uite că a venit", a spus Cristina Nedelcu. "Nu mai e cazul (n.r.- să fie intimidată). De asta sunt aici (n.r.- să îi ţină în priză)", a reacţionat Giani.

Dispută Ana Otvos- Giani încă de la început

"Sunt extrem de fericită că a venit Jaguarul, l-am apreciat deosebit de mult, sper să te mai văd live pe traseu. Aveam nevoie de un antrenor, am multe de învăţat de la tine", a spus Ana Otvos despre venirea antrenorului Ionuţ. Ana a intrat şi într-o dispută cu Giani, spunând că Ionuţ va fi un antrenor mai bun decât Giani. "Vezi că ai treabă şi poate te reţin. Pune batista pe ţambal. Dă-i drumul, că poate am treabă şi te reţin. E greu cu mine, uşor că voi nu mă ştiţi", a venit imediat reacţia lui Giani. 

"Îi mulţumim lui Ionuţ că a venit, o să avem foarte multe de învăţat de la el. Cu siguranţă îi vom bate de acum pe Faimoşi şi mai tare", a spus Alin Andronic.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Lovitură puternică pentru românii care optează pentru Grecia ca destinație de vacanță.... Lovitură puternică pentru românii care optează pentru Grecia ca destinație de vacanță. Mai multe insule ar putea fi închise din cauza îmbolnăvirilor cu varianta Delta
spotmedia.ro
Cum a reușit Clotilde Armand să ”deschidă porțile sortatorilor” de gunoi și la cine... Cum a reușit Clotilde Armand să ”deschidă porțile sortatorilor” de gunoi și la cine ajung banii plătiți de Primăria Sectorului 1
spotmedia.ro
Hic Rhodos, hic salta, Clotilde! Hic Rhodos, hic salta, Clotilde!
b1.ro
Tragedie pentru Camelia Potec. Ea se afla chiar în Japonia, la Jocurile Olimpice! Tragedie pentru Camelia Potec. Ea se afla chiar în Japonia, la Jocurile Olimpice!
infoactual.ro
A aruncat BOMBA! Dezvăluirea ȘOCANTĂ a momentului: Am găsit-o pe Elodia! A aruncat BOMBA! Dezvăluirea ȘOCANTĂ a momentului: Am găsit-o pe Elodia!
infoactual.ro
Cristina Cioran trece prin momente grele. Actrița a născut prematur: „Rugaţi-vă” Cristina Cioran trece prin momente grele. Actrița a născut prematur: „Rugaţi-vă”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si