Gica Hagi: "V-ati facut de rusine la Euro, ne-ati facut sa ne simtim umiliti". Acesta cere demisia conducerii FRF in urma prestatiei slabe a echipei nationale la Euro 2016

Intr-o scrisoare deschisa adresata conducerii Federatiei Romane de Fotbal, Gica Hagi critica aspru performantele obtinute de forbalistii romani sub actuala conducere a FRF. "Sub conducerea voastra pentru prima oara in istoria echipei nationale ne-ati facut sa ne simtim umiliti!"

A.S., vineri 24 iunie 2016 , 12:07

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

"Sub conducerea voastra in ultimii doi ani nu s-a realizat nicio performanta la tineret si juniori,  rezultatele fiind foarte slabe, sa nu spun dezastruoase", reclama Gica Hagi.
Hagi vorbeste si despre un "moment zero" pentru fotbalul romanesc, la care s-a ajuns dupa parcursul rusinos al echipei nationale  de la Euro 2016.
Acesta inceheie scrisoarea cu un sfat adresat sefilor de la FRF":
"Reflectati foarte bine ce drum urmam si cu cine il construim!"

"Sub conducerea voastra in ultimii doi ani nu s-a realizat nicio performanta la tineret si juniori, rezultatele fiind foarte slabe, sa nu spun dezastruoase", reclama Gica Hagi.

Acesta  vorbeste si despre un "moment zero" pentru fotbalul romanesc, la care s-a ajuns dupa parcursul rusinos al echipei nationale  de la Euro 2016.

Hagi isi  inceheie scrisoarea cu un sfat adresat sefilor de la FRF": "Reflectati foarte bine ce drum urmam si cu cine il construim!"

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si