Gica Popescu revine spectaculos in imobiliare! Uite cum arata ansamblul rezidential ridicat de fostul mare fotbalist, in care un apartament de trei camere va costa 120.000 de euro

Fostul mare fotbalist Gica Popescu isi incearca norocul intr-o noua afacere imobiliara.

Matei Vaihan, miercuri 15 februarie 2017 , 18:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Gica Popescu, fostul capitan al echipei nationale, al Universitatii Craiova si al Barcelonei, a incercat sa se implice in mai multe afaceri dupa ce s-a retras din fotbal. El a cumparat diverse terenuri in Spania si in Romania, a investit si in energia eoliana, dar criza economica l-a impiedicat sa dea lovitura.

Un alt esec a fost complexul comercial din Rahova, dar Popescu nu a renuntat la imobiliare. El detinea de mai multa vreme un teren in zona Primariei Sectorului 1, dar nu s-a putut ocupa de proiectul pe care-l avea, ridicarea unui ansamblu rezidential, pentru ca a fost inchis in urma condamnarii primite in Dosarul transferurilor.
Dupa ce a iesit din inchisoare, Popescu a investit, astfel ca ansamblul va fi gata in decembrie 2017. Conform descrierii de pe site-urile de imobiliare, "proiectul este defasurat pe 2S+D+P+8ETAJE, are 160 de unitati locative(garsoniere, 2, 3 si 4 camere). Apartamentele se vor preda la cheie, finisajele interioare fiind marca premium. Fiecare apartament va beneficia de centrala proprie si aer conditionat in fiecare camera iar baile vor fi mobilate si utilate”. Apartamentele au fost scoase deja la vanzare, pretul unuia de 3 camere, cu o suprafata de 76 de metri patrati, fiind de 120.000 de euro. 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si