Gica Popescu vine foarte des la mormantul tatalui sau, decedat in 2014! In amintirea parintelui, fostul mare fotbalist a inaltat un impozant monument de marmura FOTO

Gica Popescu si-a pierdut tatal pe 13 mai 2014, in timp ce fostul mare fotbalist se afla in detentie.

Webeditor: A.N. Author: Petru Luca luni 12 martie 2018 , 08:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Constantin Popescu, tatal fostului mare fotbalist Gica Popescu, a decedat pe 13 mai 2014, la 72 de ani, in timp ce celebrul sau fiu era incarcerat ca urmare a pedepsei primite in "dosarul transferurilor". Nea Costica, asa cum era cunoscut de toata suflarea din Calafat, orasul de bastina al familiei, fusese cel mai bun sfatuitor si prieten al "Baciului", asa ca Gica a fost devastat de tragedie.

Invoit din penitenciar pentru o zi, Popescu s-a ocupat de inmormantare, si-a sustinut mama, si ea cu o sanatate subreda, si a avut grija ulterior ca la locul de veci al tatalui sau sa fie ridicat un monument de marmura.

"Vine foarte des pe la mormantul tatalui sau, se ingrijeste de toate cele trebuincioase, flori, lumanari...Gica n-a fost niciodata cu nasul pe sus, stie ce inseamna familia si ce inseamna parintii...Nici nu-l stii cand vine, aproape, doar ca-i vezi masina in parcare...E mandria noastra, a orasului, noi mereu am fost cu el, indiferent de situatie", ne-au declarat paznicii cimitirului din Calafat despre Gica Popescu.

De altfel, Gica a ridicat pe locul casei parintesti din Calafat o adevarata vila, in care mai locuieste mama lui, Elena, care este sprijinita la treburile gospodariei de oameni special angajati pentru asta de fostul capitan al Craiovei, al Barcelonei si al echipei nationale.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si