Gigi Becali a avut termen in procesul pe care l-a intentat manastirii Christiana! Ce au decis magistratii intr-o cauza cu miza de milioane de euro

Gigi Becali se judeca in continuare pentru terenul pe care s-a construit o manastire.

Author: Matei Vaihan Webeditor: A.N. marți 12 septembrie 2017 , 08:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In octombrie 2008, Gigi Becali a declansat un scandal imens dupa ce a venit cu mai multe buldozere pentru a pune la pamant gardul unei manastiri ce urma sa se ridice pe un teren de-al sau. El a sustinut ca detine un titlu de proprietate asupra terenului inca din 1999, dar Guvernul atribuise manastirii dreptul de folosinta a suprafetei in 1997.

Lucrurile s-au calmat apoi, iar manastirea Christiana a fost, pana la urma, ridicata.
Becali nu s-a lasat, iar in aprilie 2017 a dat in judecata Statul Roman prin Patriarhia Bisericii Ortodoxe Romane-Arhiepiscopia Bucurestilor, Manastirea Christiana, solicitand o recificare de carte funciara care sa-l ajute sa intre in posesia terenului pe care doreste sa-l vanda, acesta fiind evaluat la 30 de milioane de euro. Dosarul a fost inregistrat la Judecătoria Sectorului 2, pe 4 aprilie 2017, iar primul termen a fost stabilit pentru 7 septembrie, cand cauza a fost amanata pentru 19 octombrie.
De mentionat ca, pe langa Manastirea Christiana, in dosar au mai aparut, ca parati, Statul roman prin Ministerul de Interne, Directia Regim permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor, Agentia nationala de cadastru si publicitate imobiliara si Oficiul cadastru si publicitate imobiliara Bucuresti.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si