Gigi Becali a ieșit la atac, după ce Dorian Popa a fost prins drogat în trafic. Patronul celor de la FCSB a declarat pentru Realitatea  că artistul nu ar trebui să iasă basma curantă, după ce drug testul a ieșit pozitiv la canabis.

Patronul FCSB este de părere că permisul de conducere ar trebui confiscat pe toată viața în astfel de cazuri

Deși era îmbrăcat într-un halat, Gigi Becali a spus că numai dacă era drogat sau beat putea conduce doar în lenjerie intimă.

”Eu spun așa: dacă ești în mașina ta conduci și în chiloți și dezbrăcat, numai că dacă ești drogat sau beat, cinci ani de pușcărie, carnetul luat pe toată viața. Trebuie lege dată” , a spus Gigi Becali, conform sursei citate.

Gigi Becali - patron FCSB

Gigi Becali - patron FCSB

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: EXCLUSIV- Dorian Popa putea refuza drug testul când a fost oprit de polițiști: ”Invidia și dorința de a vedea pe cineva căzut în dizgrație nu ar trebui să fie motivația noastră”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?- wowbiz.ro

Artistului i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea unui rezultat concludent al situației care a scandalizat o țară întreagă. În acest sens, Dorian Popa nu a făcut comentarii pe marginea incidentului, cel mai probabil așteptând un deznodământ clar.

Dorian Popa a plecat din țară

În urma unui mic accident, în care a alunecat pe gheață, Dorian Popa a avut nevoie de recuperări pentru a scăpa de cârje, în luna februarie.

El a ales baza celor de la FCSB, unde a făcut exerciții alături de preparatorul fizic al echipei de fotbal. 

„Fraților, este prima dată când mergem fără o cârjă. Oamenii ăștia sunt pentru mine trimișii lui Dumnezeu. Nu îmi vine să cred! Pe 15 trebuia să începem recuperarea, eu pe 13 deja merg. Îmi dau lacrimile de emoție. Ovidiu, două secunde. Vreau să îți arăt ceva. Tu mi-ai scos o cârjă și vreau să te scot și eu puțin la plimbare, afară. Pentru că ești unul dintre cei mai importanți oameni din viața mea și mă ajuți să merg normal, mergem până în spate la mașină. Dumnezeu, dacă îți trimite ceva, îți trimite din suflet. Și nu poți refuza, e Joia Mare. Acesta este noul tău pat electric, pe care ți-l dăruiesc din suflet”, a spus Dorian Popa într-un videoclip pe Youtube.

Dorian Popa - artist

Dorian Popa - artist

[Sursa foto: Dorian Popa - Instagram]

Citeste si: Cristina Cioran, destăinuiri cu lacrimi în ochi despre momentul în care și-a adus pe lume fiica. „Este inimaginabil. Te simți mic și vinovat că ai făcut ceva.”- kfetele.ro

Citeste si: Ce temperaturi vor fi la mare în weekendul 20-21 iulie 2024?- radioimpuls.ro

Citește și: Mama lui Dorian Popa îi ia apărarea fiului său, după ce acesta a fost prins drogat la volan: ”Dorian nu se va băga într-o gaură de șarpe”

În dimineața zilei de 30 octombrie, influencerul s-a îmbarcat în avion pentru o scurtă vacanță.

Acesta este însoțit de Cori, asistenta lui, care îl ajută pe creatorul de conținut să filmeze pentru canalul său de Youtube, acolo unde are 2.24 milioane de abonați.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si