Fostul fotbalist Dănuț Lupu a fost condamnat la șapte luni și zece zile de închisoare cu executare. Sportivul a fost prins de mai multe ori când conducea fără permis. Când a primit condamnarea acesta nu se afla în țară.

A fost arestat pe aeroport când s-a reîntors în România. Dănuț Lupu a primit o veste mai puțin plăcută de la reprezentanții Penitenciarului Rahova, scrie  Gândul.

Lovitură dură pentru Dănuț Lupu! Ce se întâmplă cu fostul fotbalist în spatele gratiilor?

Lovitură dură pentru Dănuț Lupu! Ce se întâmplă cu fostul fotbalist în spatele gratiilor?

Dănuț Lupu a fost condamnat la 7 luni și 10 zile de închisoare

Gigi Becali a vrut să îl angajeze pe Dănuț Lupu cât timp  acesta își ispășește pedeapsa de 7 luni și 10 zile de închisoare, dar  lucrurile se pare că nu merg foarte bine pentru fostul mare fotbalist după ce a fost dat în urmărire generală.

După ce a fost dat în urmărire generală, Dănuț Lupu s-a predat la o săptămână după condamnare. Astfel, fostul fotbalist  a primit o interdicție din partea Penitenciarului Rahova.

Sursa citată anterior dezvăluie că fostul fotbalist nu va avea dreptul la muncă în afara penitenciarului. Din acest motiv, Gigi Becali nu îl va putea scoate la muncă.

Citește și: VIDEO- Dănuț Lupu se întoarce în România duminică și merge la închisoare: „Mă predau. Îmi voi duce crucea”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

După 21 de zile în care stă în carantină, o comisie va stabili regimul de detenție pe care îl va avea fostul fotbalist. Cel mai probabil acesta va fi plasat într-un regim semideschis și nu deschis.

În contextul în care Dănuț Lupu va insista să meargă la muncă, comisia se va întâlni din nou și va hotărî dacă îi va oferi acest drept fostul fotbalist, cu mențiunea că acest lucru ar putea fi posibil doar în interiorul închisorii.

„Dacă tu conduci fără permis, ce vrei, să te ierte?”

„Dacă tu conduci fără permis, ce vrei, să te ierte? Atunci conducem toți fără permis. Nu o să facă 7  luni, o să facă 3 luni de pușcărie, ce mare lucru. Face 3  luni și jumătate. Se duce în regim deschis, la Jilava, vine un prieten și îl ia și îl duce la muncă, la CS Dinamo.

(n.r – l-au anunțat că îi desfac contractul de muncă) Bine, lasă, mă, că îl angajez eu. Fac cerere, vreau să îl angajez pe Lupu la FCSB. Că se pricepe la fotbal. Ziua să vină să lucreze la FCSB și seara să se ducă la pușcărie. Dar el e prieten la cataramă la Jilava cu directorul de acolo, știu eu. 

Dar ce, i-a dat mult? Păi atunci toți să conducem fără permis. De ce să nu meargă? i-a dat prea puțin. 7 luni, fără probleme, regim deschis, ziua lucreaza, seara se duce și doarme.

Citește și: VIDEO- Dănuț Lupu, condamnat definitiv la închisoare cu executare. Fostul fotbalist va petrece 7 luni în spatele gratiilor din penitenciarul Rahova

Citeste si: Bogdan de la Ploiești, dezamăgit de faptul că nu are evenimente în orașul natal: „Oamenii de acolo nu mă aleg pe mine, deși nu am făcut nimic greșit. Cred că nu le-a prins bine să ajung aici.”- kfetele.ro

Citeste si: Fostul soț al Chiarei Ferragni, Fedez, din nou pe mâinile doctorilor. Primele declaraţii ale rapperului: "Pentru îndepărtarea tumorii mi-au cusut organele"- radioimpuls.ro

Îi trimit o mașină să îl ia la FCSB la ora 07:00, stă la birou la bază și seara merge să doarmă la pușcărie, că așa e legea. Cum adică, nu am carnet, dar conduc? Păi atunci pentru ce e carnetul? Conduc fără carnet, nu mă interesează.

Ginerele meu nu are permis, i-a luat permisul. I-am zis: «Băi, tată, ai grijă!». Mi-a zis: «Nici nu mă ating de volan, nici pe câmp, unde lucrez», «Băi, nu te atinge!»”,  a spus Gigi Becali pentru  Fanatik.

Citește și: Un copil de 1 an și doi adulți, morți în urma unui accident teribil la Botoșani

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si