Becali a făcut declarații imediat după ce a discutat cu Florinel Coman despre gafa făcută la volan. Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, marţi seară, că jucătorul Florinel Coman a luat legătură cu el, după ce a fost prins de poliţie conducând cu o viteză peste limita legală şi fără permis auto valid.

„I-am spus: Florinele, ăia care dau pe tine 20 de milioane se interesează cu totul despre tine.

Îi interesează lucrurile astea. Lui i-a fost jenă mai mult de viteză. «Mi-e ruşine şi de dumneata, şi de MM». Era foarte supărat. E grav, dar nu rău, pentru că el a luat un carnet şi e înregistrat acolo în Ucraina. Dacă se duce miliţia din România să facă anchetă acolo, nu poate. Să vadă dacă e înregistrat, dar nu poate. Îmi pare bine că s-a întâmplat aşa. Să vorbim şi lucruri pozitive.” a zis Becali la Realitatea Plus.

Citeste si: Florinel Coman s-a ales cu dosar penal! Fotbalistul lui Gigi Becali, prins cu permis de conducere fals obținut în Ucraina

Gigi Becali a adăugat: „E foarte bine că s-a întâmplat asta, să înveţe minte şi să joace fotbal, pentru că el nu ştie sigur dacă e valabil carnetul lui, dar i-am zis eu «Stai liniştit, carnetul e valabil în România, îţi garantez eu".

Când ţi-o dă Dumnezeu, e adevărat că îl cerţi. Poţi să-l şi minţi că ţi-e milă de el. Dragostea şi mila te fac să uiţi ceea ce a făcut copilul tău".

Citeste si: Gigi Becali, atac extrem de dur la adresa lui Raed Arafat! ”Distruge țara!”

Florinel Coman riscă trei ani de închisoare cu suspendare

Florinel Coman a fost depistat, luni, în jurul orei 17:25, pe autostrada A2, la km 75, pe sensul de mers dintre Constanţa spre Bucureşti, cu viteza de 165 km/h.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

gigi becali despre florinel coman
Gici Becali și Florinel Coman.[Sursa foto: google]

Gigi Becali îi ia partea jucătorului FCSB: „Nu există ca cineva să facă puşcărie pentru că merge fără permis. O să merg să vorbesc cu Donald Trump, dar nu mai e (n.r. râde). Plăteai şi-ţi luai carnetul din Cipru. Credeţi că e mare lucru de luat un carnet? Plăteşti aici 1000 de euro şi conduci. Dosarul ăsta e adevărat. Prima dată să se facă acolo ancheta, în Ucraina, că a fost laut prin fraudă şi ce vină are el. El l-a luat în Ucraina, să se ducă poliţia acolo să facă ancheta.”.

Fotbalistul de la FCSB le-a înmânat documentele polițistilor. Atunci lucrurile s-au complicat. Coman le-ar fi prezentat acestora un document asemănător unui permis de conducere internaţional, fără însă a putea face dovada deţinerii vreunui permis de conducere naţional.

Citeste si: Becali, dupa remiza dintre CFR Cluj si FCSB: "Baga tigari, cate doua pachete. E mort!"

Polițiștii de la rutieră au căutat detalii sau informaţii în baza de date.

Se pare că nu au găsit un permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, pe numele Coman Florinel Teodor.

Oamenii legii i-au întocmit fotbalistului roş-albaştrilor un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

În plus, documentul prezentat la control a fost ridicat in vederea continuării cercetărilor.

Citeste si: Vezi pe cine a ironizat Gigi Becali, iar apoi l-a invitat la nunta fiicei sale

Internaționalul român riscă până la trei cu suspendare dacă va fi găsit vinovat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si