Gigi Becali nu le mai face cadou fiicelor sale câte o mașină, din cauza pandemiei de coronavirus: „Pe mine nu mă mai interesează lucrurile materiale. Mă debarasez de ele. Oricum bogații au luat-o razna”

Gigi Becali nu le mai face cadou fiicelor sale câte o mașină pentru că nu mai crede în partea materială a vieții.

Author: Matei Vaihan sâmbătă 04 aprilie 2020 , 11:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Gigi Becali nu le mai face cadou fiicelor sale câte o mașină, așa cum plănuise înainte de pandemia de coronavirus.

Afaceristul are trei fete, pe Teodora, Alexandra și Cristina, prima dintre ele, cea mai mare, măritându-se toamna trecută. El a dezvăluit că situația actuală i-a schimbat perspectiva asupra prorităților din viață.( vezi motivul pentru care fiul Nicoletei Guță îl vrea pe Becali președinte al țării)

Citeste si: Gigi Becali susține că a achiziționat un medicament pentru COVID-19: "Am plătit 120.000 de pastile, vin din Rusia"

Citeste si: Incident șocant chiar în fața casei lui Gigi Becali

Citeste si: Gigi Becali- cel mai implicat român în lupta contra coronavirus. „Am o echipă care se...”

„Eu stau în casă, respect legea. Pentru bogați e mai ușor, că ai curte mare. Tot pentru săraci e mai greu.  Eu cred că trece repede și vom putea merge la biserică de Paște, la Înviere. Așa sper, va face Domnul o minune. Noi suntem țară ortodoxă și fiecare sat și oraș are un înger păzitor. O să vedeți că se va face o minune.”, a declarat Becali la Pro X.

Gigi Becali nu le mai face cadou fiicelor sale câte o mașină: "Dădea lumea mii și mii de euro pe genți, mașini și palate"

„Pe mine nu mă mai interesează lucrurile materiale. Mă debarasez de ele. Oricum bogații au luat-o razna. Și eu. Dădea lumea mii și mii de euro pe genți, mașini și palate. Vai de capul nostru... Acum a venit coronavirusul și a zis «Vă țin în casă! Ce faceți voi cu inelele și cu hainele?» Cred că în următorii 2-3 ani oamenii vor mai avea o reținere în a cumpăra lucrurile. Eu voiam să le cumpăr fetelor mele câte o mașină cadou. Dar, hopa!, m-am retras. Așa vor face oamenii. Dar probleme vor fi tot la săraci. Pe ei îi afectează boala”, a mai spus Becali.

Toamna trecută, cînd Teodora s-a măritat, presa a relatat că darul de nuntă al lui Becali ar fi fost de un milion de euro. „Nu am dat nici un milion de euro! Nu trebuie să le dau eu bani la copii, cum să-i dau eu un milion, toată averea e a fetelor mele, împărţită! Păi, eu pentru cine am făcut avere? Să o iau la groapă eu? Dacă vor moşteni tot ce am, pentru ce să le dau un milion de euro… daca toţi banii sunt ai lor, ele să îmi dea mie. Au bani ele de mici! Le-am dat să-şi facă toate poftele, să ducă lipsă de nimic, niciodată!”, a mărturisit Gigi Becali.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si