Becali intenționează să golească baza sportivă FCSB din Capitală, iar acolo va caza 400 de refugiați pentru cât timp este nevoie. Pe lângă asta, Becali le va oferi și o masă caldă.

Gigi Becali sare în ajutorul refugiaților

Afaceristul a declarat pentru un post TV că toate hotelurile sale din Galați vor fi puse la dispoziția  femeilor și copiilor fugiți din Ucraina.

Citeste si: Drama unei familii din Ucraina. O mamă a cinci copii a murit în timp ce apăra Kievul de armata rusă

Gigi Becali este convins că Vladimir Putin va fi pedepsit în curând chiar de către poporul său și trecut în cartea celor mai mari criminali ai pământului.

"Toate hotelurile din Galați le închiriez și cazez oamenii în ele. Am dat ordin acum 5-6 autocare merg la graniță să aducă 400 de persoane să se cazeze la București, cu mâncare și cazare la baza FCSB. Şi la Petroșani pot 200, am un bloc pe care îl pun la dispoziție.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Primarul din Petroșani să mă contacteze și îi dau blocul la dispoziție să facă ce vrea. 200-300 de persoane pot să intre. M-am gândit că oamenii ăștia nu au unde să doarmă", a declarat acesta.

Gigi Becali: "Noi facem fotbal și lumea moare pe străzi?"

"Dacă o să fie probleme mai mari o să văd. Nu mai contează, plătesc la hoteluri prin Galați, prin Bucovina, plătesc să stea oamenii.

Păi lăsăm creștinii noștri ortodocşi să stea pe străzi?

Citeste si: El este supranumit ''fantoma din Kiev”. Pilotul ucrainean a doborât șase avioane de luptă rusești

Sunt frați cu noi, sunt ortodocși în credință. Numai unul nu ține cont de frați și omoară frați, nu îi mai spun numele.

Eu cred că și-a dat seama de prostia pe care a făcut-o și acum încet, încet vrea să dea înapoi.”, a mai spus el.

Becali, despre Vladimir Putin:” Va fi în cartea celor mai mari criminali ai pământului”

"Așa ceva nu mai poate să fie iertat. Există în cartea vieții o rubrică separată care începe cu Irod cel care a omorât 22 de mii de prunci și acolo în rubrica aia separată sunt criminalii lumii. El va fi scris în cartea aia acolo în rubrica aia care nu există mântuire și nu există iertare pentru el.

Citeste si: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul emoționant făcut de Cristina Săvulescu, la doar câteva ore de la înmormântarea soacrei ei, Delia Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: O profesoară a fost arestată după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev în vacanța de vară- antena3.ro

Citeste si: O primă fractură în Parlamentul lui Putin. Un deputat rus cere încetarea războiului: "Noi am votat pentru pace, nu pentru război"

Adică nu mai poate să fie iertat pentru crime de mii de oameni", a spus Becali despre Vladimir Putin.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si