Omul de afaceri Gigi Becali este de părere că Simona Halep ar trebui să stea liniștită dacă nu-i ia nimeni trofeele și banii câștigați din tenis în urma scandalului de așa-zis dopaj. 

Citeste si: Reacția lui Toni Iuruc în cazul de dopaj al Simonei Halep. Ce a spus fostul soț al tenismenei

"Îi ia titlurile, îi ia banii? Nu-i ia, nu? Atunci, hai la revedere, dacă nu-i ia banii.

Ai înțeles? Dacă nu-i ia banii, să fie sănătoși cu substanțele lor cu tot!", a declarat Gigi Becali la Antena 3.

Citeste si: VIDEO- Simona Halep a fost prinsă dopată la un test anti-doping. Declarațiile sportivei: „Mă simt complet confuză și trădată"

Fostul lider mondial din tenisul feminin, Simona Halep, a anunţat, vineri, pe Instagram, că a fost testată pozitiv la un control antidoping, la substanţa roxadustat.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Sportiva din România riscă o suspendare de 4 ani din competițiile internaționale.

Până în acest moment, Simona Halep a câștigat 40 de milioane de dolari, avere pe care a acumulat-o doar din competițiile de tenis.

Suma formidabilă o propulsează pe locul 3 în topul celor mai mulți bani primiți din lumea tenisului, jucătoarele care au strâns o avere mai mare decât ea fiind surorile Williams.

Gigi Becali: Simona Halep a făcut zeci de milioane din tenis 

Patronul echipei de fotbal FCSB a menționat că Simona Halep a făcut 40 de milioane din tenis și nu are de ce să își facă probleme după acuzațiile de dopaj.

"Ce contracte pierde? La revedere! Ea a făcut zeci de milioane din tenis: a făcut 30-40 de milioane. Înțeleg că e o substanță de-asta... nu multă, în cantitate mică. Se găsește și în medicamente, dar nu mă bag că nu mă pricep. Cine se pricepe, să se bage. Eu nu știu despre asta așa că nu vorbesc ce nu știu," a mai spus Gigi Becali.

Citeste si: Ilie Năstase a reacționat! Ce a declarat acesta despre Simona Halep

Simona Halep a declarat că se simte "confuză și trădată" după ce a fost testată pozitiv la controlul antidoping de la US Open 2022.

"Astăzi începe cel mai dificil meci din viaţa mea: o luptă pentru adevăr. Am fost notificată că am fost testată pozitiv pentru o substanţă numită Roxadustat, într-o cantitate extrem de mică, lucru care a venit ca cel mai mare şoc al vieţii mele, a scris Halep, fost lider mondial, în reţeaua de socializare amintită.

În toată cariera mea, ideea de a trişa nu mi-a trecut nici măcar o dată prin minte şi este total împotriva valorilor cu care am fost educată.

În faţa unei situaţii aşa de nedrepte, mă simt confuză şi trădată. Voi lupta până la sfârşit pentru a dovedi că nu am luat conştient substanţa interzisă şi am încredere că mai devreme sau mai târziu adevărul va ieşi la iveală", a mai spus Halep.

Citeste si: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii- kfetele.ro

Citeste si: Regele Charles, acuzat de genocid de o senatoare indigenă în timpul vizitei oficiale în Australia: „Ne-aţi distrus pământul”- radioimpuls.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu vedeta care a decis să „păstreze tumoarea” după ce a aflat că are cancer. A refuzat operația- antena3.ro

simona halep dopaj

Simona Halep Sportiva din România riscă o suspendare de 4 ani din competițiile internaționale.  

[Sursa foto: Twitter]


Simona Halep, câştigătoarea a două titluri de Mare Şlem, la Roland Garros (2018) şi Wimbledon (2019), a subliniat că în acest caz nu este vorba de titluri şi bani, ci de onoarea sa.

"Nu este vorba de titluri sau bani. Este despre onoare şi despre iubirea pe care am dobândit-o pentru jocul de tenis în ultimii 25 de ani", a precizat sportiva din Constanța.

Citeste si: Simona Halep, suspendată provizoriu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si