Ilie Năstase a reacționat! Ce a declarat acesta despre Simona Halep

Fostul tenisman Ilie Năstase a delcarat, în urma dezvăluirii faptului că Simona Halep a fost dopată, că este posibil ca medicul acesteia să îi fi administrat un medicament interzis care să o ajute în perioada în care a fost accidentată.

Author: Laura Macovei vineri 21 octombrie 2022 , 18:55

Ilie Năstase a reacționat! Ce a declarat acesta despre Simona Halep

Ilie Năstase a reacționat! Ce a declarat acesta despre Simona Halep

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Acesta a mai adăugat că singura în măsură să ofere declarații concrete este sportiva.

Poate i-a dat doctorul ceva ce nu avea voie să-i dea

" Ea ştie mai bine, ea a dat o declaraţie şi trebuie respectată. Eu ce să spun, nu am de unde să ştiu ce s-a întâmplat. Este şocant, ea spune că e şocant pentru ea... şi o să explice mai târziu ce s-a întâmplat, pentru că nici ea nu ştie. Eu nu am ce părere să am pentru că nu ajung eu pe la staff-ul ei... cineva care stă lângă ea trebuie să ştie. Însă ea e singura care poate să îşi dea cu părerea şi să facă declaraţii pe subiectul ăsta.

Noi urmărim ce spune ea. Trebuie să vedem ce s-a întâmplat, poate i-a dat doctorul ceva ce nu avea voie să-i dea, că ea a fost accidentată tot timpul şi la glezne, şi în alte locuri. Şi asta e posibil. Dar nu vreau să comentez, că nu ştiu", a spus Ilie Năstase.

Citeste si: Simona Halep a fost prinsă dopată la un test anti-doping. Declarațiile sportivei: „Mă simt complet confuză și trădată"

Simona Halep, a anunţat vineri, pe Instagram, că a fost testată pozitiv la un control antidoping, la substanţa roxadustat.

Astăzi începe cel mai dificil meci din viaţa mea: o luptă pentru adevăr. Am fost notificată că am fost testată pozitiv pentru o substanţă numită Roxadustat, într-o cantitate extrem de mică, lucru care a venit ca cel mai mare şoc al vieţii mele ”, a scris Halep, fost lider mondial, în reţeaua de socializare amintită.

Este despre onoare şi despre iubirea pe care am dobândit-o pentru jocul de tenis

„În toată cariera mea, ideea de a trişa nu mi-a trecut nici măcar o dată prin minte şi este total împotriva valorilor cu care am fost educată. În faţa unei situaţii aşa de nedrepte, mă simt confuză şi trădată. Voi lupta până la sfârşit pentru a dovedi că nu am luat conştient substanţa interzisă şi am încredere că mai devreme sau mai târziu adevărul va ieşi la iveală ”, a mai spus Halep.

Simona Halep, câştigătoarea a două titluri de Mare Şlem, la Roland Garros (2018) şi Wimbledon (2019), a subliniat că în acest caz nu este vorba de titluri şi bani, ci de onoarea sa: „ Nu este vorba de titluri sau bani. Este despre onoare şi despre iubirea pe care am dobândit-o pentru jocul de tenis în ultimii 25 de ani”.

 

Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si