Gigi Becali s-a prezentat din nou in fata judecatorilor! Un colonel al armatei face acuzatii dure la adresa latifundiarului

Face ce face si ajunge din nou in fata judecatorilor. Chiar daca si-a promis lui insusi ca nu va mai fi o persoana publica, Gigi Becali a intrat din nou in necaz, tot din cauza vorbelor spuse la suparare. De data aceasta este chemat in judecata de catre un colonel al armatei. Nici nu va imaginati care sunt acuzatiile, dar si ce show a facut latifundiarul pe treptele tribunalului. ##VIDEO37793##

Stirile Kanal D, vineri 09 decembrie 2016 , 19:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Gura lasa buzunarul gol. Aceasta este noua vorba de duh care i se potriveste manusa lui Gigi Becali. Ultimul care l-a chemat in judecata pentru ca l-a calomniat este Florin Talpan, colonel in armata.

Ca sa fie sigur ca e bine inteles de toata lumea, Becali a continuat in acelasi stil si pe treptele tribunalului: „Asta? Om de nimic este, incompetent este si uite ce face si dupa da in judecata ca vrea bani”.

Daunele pe care colonelul i le cere lui Becali sunt colosale.

Florin Talpan: „Un million de euro este o suma echitabila pentru jignirile aduse? Nu discut despre suma. Singura mea dorinta ar fi ca legea sa fie respectata si toti oamenii din ro sa fie respectati”.

Unde pui ca si colonelul ar fi spus niste lucruri despre latifundiar: „m-a facut puscarias, ca domne e puscarias. M-a facut hot . in fata cui? In fata mamei mele, copiilor mei”.

Una peste alta fiecare dintre cele doua parti beligerante au concluziile lor foarte diferite

Gigi Becali: "Eu nu l-am jingnit cu nimic, eu am spus adevarul”.

Cum vor face judecatorii dreptate in acest scandal colosal, ramane de vazut pentru ca procesul se apropie de final

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si