Victor Pițurcă și fiul lui au fost acuzați că ar fi prejudiciat statul cu suma de 8,6 milioane de lei. 

Gigi Becali crede că Victor Pițurcă nu este vinovat

"Eu nu vorbesc cu el, că nu mai am treabă, prietenie cu el. Eu împrumut firma copilului meu, te arestează, apoi i-a dat drumul. Eu după cum îl cunosc pe el, nu are nicio treabă cu afacerea asta.

Nu știu fiul lui, dar Victor nu are.

Citește și: Reacția surprinzătoare a Cristinei Ich, după ce Alex Pițurcă a fost arestat

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

El a făcut o afacere. Dacă a avut pile, e altceva. Eu nu cred că el a spus că, uite, astea sunt neconforme, hai să ți le vând. Norocul lor e că nu mai sunt judecătorii care erau", a declarat Becali.

Victor Pițurcă și fiul lui, Alex, se află sub control judiciar

Fostul selecționer susține că este nevinovat și că Gabriel Țuțu a vrut să-i vândă o fabrică de arme.

Citește și: Alexandru Pițurcă și directorul Romarm scapă de arest. Cei doi vor fi cercetați în libertate

"Ce emoții să am? Alex a fost pus aseară sub control judiciar, nu va mai sta 30 de zile în arest. Eu am spus ce a apărut în mass -media, că aș fi dat eu bani cuiva. Nu mai avem voie să mergem în biroul cuiva? Eu și fiul meu nu am vândut nicio mască, noi nu avem nimic în comun cu asta.

MApN a cumpărat de la firma care i-a dat aceste produse o serie de produse, nu măști. Fiul meu nu a fost implicat în achiziții. A fost implicat fiindcă a investit banii mei. Banii ăia care scrieți că i-au intrat lui Alex Pițurcă în firmă erau banii mei, nu erau câștigați. Băiatul meu a vrut să intre în această afacere. După săptămâni, am vrut să cunosc și eu oamenii cu care face afaceri. Eu am cumpărat fosta fabrică de arme de la Filiași, apoi am mers în biroul lui Gabriel Țuțu. Ce MApN? NU am vorbit cu nimeni niciodată. Implicarea mea în afacere e că l-am împrumutat pe fiul meu să cumpere aceste produse vândute MApN", a spus Pițurcă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si