Gigi Becali, veste-soc chiar de ziua lui! Chiliile de la Athos au fost arse. Reactia incredibila a latifundiarului!

Gigi Becali a aflat chiar de ziua lui ca au fost incendiate chiliile unor calugari romani de la Athos. Pe unul dintre calugari chiar Gigi Becali l-a ajutat personal cu bani. Insa patronul FCSB marturiseste ca acesta a devenit eretic si ca nu mai vrea sa aiba de-a face cu el.

Author: Catalin Patru marți 26 iunie 2018 , 09:07

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Becali a aflat chiar de la WOWbiz ca unui calugar roman, Petru, si altor 6 monahi le-au fost distruse chiliile de catre albanezi.

"Daca este nepomenitor, bine i-a facut! Nimeni nu a distrus nimic, numai ca cei care sunt nepomenitori sunt in erezie si atunci Marea Lavra nu le mai permite sa stea in chilii.

E vorba despre Sinodul din Creta, acolo s-au intamplat niste lucruri, unii oameni au ratacit si nu mai pomenesc pe patriarhul ecumenic. Asta nu se poate permite, pentru ca este in afara legilor Sfintelor Sinoade. Si atunci ei sunt in erezie, ca in Biserica trebuie sa ai ascultare. Ei au incalcat legea, fac erezie si atunci ei inventeaza(...) L-am ajutat (n.r.- pe Petru) cand era in lege", a declarat Gigi Becali in exclusivitate la WOWbiz.

Patronul FCSB a implinit luni frumoasa varsta de 60 de ani. Gigi Becali a povestit cum a petrecut.

"Am dat o masa, asa sarbatoresc eu ziua.

O masa cu prieteni apropiati, cu familia si nepotii si cu finii. Eu m-am nascut pe 24, cand s-a nascut Ioan Botezatorul. Pe 25 doar m-a inscris la Primarie, atunci m-a anuntat. Este o mare zi, va dati seama.

De asta am si facut o masa, am zis ca macar la 60 de ani. Petrecerile mie nu-mi plac. Mie imi place petrecerea in biserica. Dimineata am fost la biserica.(...) Am dat o masa cu familia, ca asa e normal, si nu cer decat mantuire. Altceva nu mai vreau. Mantuirea este numai in rugaciune si in biserica", a spus Gigi Becali


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si