Ginerele lui Becali, condamnat penal înainte de nuntă! Ce se va întâmpla în familia patronlui FCSB

Mihai Theodor Mincu, ginerele lui Becali, a fost condamnat penal înainte de nuntă.

Author: M.B. sâmbătă 15 iunie 2019 , 17:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Mihai Theodor Mincu și una dintre fiicele lui Gigi Becali s-au îndrăgostit nebunește. Tânărul afacerist vine dintr-o familie destul de înstărită și, deși nu a avut mare succes în afaceri, va deveni ginerele unuia dintre cei mai cunoscuți milionari de la noi din țară.

Nunta dintre Mihai Theodor Mincu și fiica lui Becali se anunță a fi una dintre cele mai fastuoase, el cheltuind sute de mii de lei pentru a se asigura ca mirii vor avea o noapte de poveste. „Are peste 1,85 metri, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În București o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu vor ei și vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis: «Tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut».

Dar am încredere că va face numai bine”, a declarat Becali pentru Cancan.

Ginerele lui Becali, condamnat penal înainte de nuntă!

Din păcate, cu trei luni înainte de nuntă, ginerele lui igi Becali a fost condamnat penal. El a fot dat în judecată de mai multe branduri celebre pentri contrafacere de mărfuri. Decizia luată de magistrați nu a fost în favoarea lui, așa că va fi nevoit să răspundă pentru faptele lui. El s-a ales cu 90 de zile-amendă și va scoate bani din buzunar și pentru cheltuieile de judecată.

„Condamnă inculpatul Mincu Mihai Theodor la pedeapsa amenzii într-un numar de 90 zile-amendă și stabilește suma corespunzătoare unei zile-amendă la 50 lei, inculpatul având de plătit statului suma de 4.500 lei cu titlu de amendă, pentru săvârșirea infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Dispune confiscarea de la inculpatul Mincu Mihai Theodor a bunurilor ridicate potrivit adeverinței de reținere a bunurilor.(...)

Totodată, instanța dispune distrugerea bunurilor susmenționate, pe cheltuiala inculpatului. Obligă inculpatul Mincu Mihai Theodor să plătească statului suma de 1.500 lei cu titlu de cheltuieli judiciare (1.000 lei în faza urmăririi penale și 500 lei în faza de judecată)”, au stabilit magistrații, relatează sursa mai sus citată.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si