Gino Iorgulescu şi-a scos fiul de la dezintoxicare înainte ca Mario să se vindece de dependenţa de droguri: ”L-ați externat înainte de terminarea tratamentului?”

În presă a apărut zvonul că Gino Iorgulescu şi-a scos fiul de la dezintoxicare.

Matei Vaihan, vineri 13 septembrie 2019 , 20:56

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Se pare că Gino Iorgulescu şi-a scos fiul de la dezintoxicare. După ce s-a relatat că Mario Iorgulescu a consumat atât alcool, cât și substanțe interzise, înaintea accidentului rutier soldat cu moartea unui om, jurnalistul Costin Ştucan de la Gazeta sporturilor, l-a chestionat pe Gino, tatăl lui Mario. (vezi care este legătura neaşteptată dintre Mario Iorgulescu şi Bianca Drăguşanu)

Citeste si: VIDEO | Mario Iorgulescu, băut și drogat la volan. Cum afectează alcoolul si cocaina sistemul nervos

Gino Iorgulescu şi-a scos fiul de la dezintoxicare. I-ar fi făcut cadou un Aston Martin pentru că a renunţat la droguri

„Două întrebări pentru șeful LPF, Gino Iorgulescu, după apariția datelor teribile:  1. E adevărat că Mario a fost internat într-o clinică de dezintoxicare de unde l-ați externat înainte de terminarea tratamentului? 2. E adevărat că i-ați cumpărat un Aston Martin ca urmare a unui șantaj emoțional legat de renunțarea la droguri? Poate următorul comunicat al lui Iorgulescu va conține și răspunsurile la aceste două întrebări”, a scris Ştucan. Gino Iorgulescu nu a răspuns, încă, la aceste întrebări.

Gino Iorgulescu şi-a scos fiul de la dezintoxicare. Mario e tot la Terapie Intensivă

S-a scris că Gino Iorgulescu şi-a scos fiul de la dezintoxicare. Starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu este foarte gravă, iar pericolul de moarte încă nu a dispărut, după cum susțin medicii. „Este în Terapie Intenstivă. Au apărut nşte zvonuri că nu ar fi şi că de fapt el ar fi în stare bună. Nu. Este în stare gravă, riscul vital nu a trecut”, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si