Google va face o serie de schimbări importante, după cum a anunțat șefa diviziei Search, Liz Reid. Ea și-a prezentat marți viziunea pe scena Google I/O.

Citește și: Ce se ascunde în "gaura” misterioasă care se vede ca o pată inexplicabilă pe Google Maps

Google a dezvăluit o versiune îmbunătățită a căutării sale cu ajutorul Inteligenței Artificială (AI), împreună cu o mulțime de promisiuni, potrivit Business Insider.

Este o schimbare dramatică a funcționalității pentru cel mai mare motor de căutare din lume, pe măsură ce Google încearcă să preia conducerea în cursa AI care a captivat companiile de tehnologie.

Ce schimbări va aduce căutarea Google 

În multe privințe, noua casetă de căutare funcționează ca o casetă Gemeni- cu răspunsuri generate de AI cu care poți vorbi ca într-un chatbot.

Lansat în premieră în SUA, AI Overviews va folosi „raționamentul în mai mulți pași” pentru a răspunde la întrebări complexe într-o singură căutare, a spus Reid.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

După cum se poate vedea în videoclipurile de prezentare ale Google, căutarea poate găsi acum studiouri de yoga în orașul tău, își pate sugera planuri de vacanță sau poate să remedieze problemele pe care le ai cu un aparat de înregistrare.

Google va permite adresarea unor întrebări tot mai complexe

AI Overviews îi va ajuta pe cei care caută răspunsuri la întrebări din ce în ce mai complexe.

În loc să împarți întrebarea în mai multe căutări, vei putea adresa din start cele mai complexe întrebări, cu toate nuanțele și avertismentele pe care le aveți în vedere, totul dintr-o singură mișcare.

Aceste tipuri de căutări organizate prin inteligență artificială vor fi disponibile în curând în categorii precum filme, muzică, cărți, hoteluri și cumpărături, a spus Liz Reid.

Google va permite adresarea unor întrebări tot mai complexe

Google va permite adresarea unor întrebări tot mai complexe

[Sursa foto: Captură YouTube]

Google te ajută să faci brainstorming cu AI

Când sunteți în căutarea unor idei noi, poate fi nevoie de multă muncă pentru a găsi inspirație și a lua în considerare toate opțiunile dvs.

În curând, când sunteți în căutarea unor idei, Căutarea va folosi motorul AI pentru a face brainstorming cu dvs. și pentru a crea o pagină de rezultate organizată de AI, care o face ușor de explorat.

Veți vedea rezultate utile clasificate în titluri unice, generate de inteligență artificială, cu o gamă largă de perspective și tipuri de conținut.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si