Tot mai mulți angajați folosesc inteliența artificială și la job. Unii în secret, alții deschis, ca să-și ușureze munca sau să primească idei noi. Cum funcționează această tehnologie ne spune chiar acum colega mea, Larisa Rațiu, a transmis Simona Pătruleasa.

Cum ne ajută inteligența artificală la muncă

Cu toții știm deja că i nteligența artificială poate face treaba în locul nostru, iar acest lucru nu este deloc complicat.

O să facem un exercițiu chiar acum. Să presupunem ca trebuie să ținem un discurs pe tema mediului, discurs pe care nu avem inspirație să îl scriem singuri.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO-Inteligența artificială, ajutor în cazul suferinței. Cât de periculos este, dar mai ales cum ne poate afecta acest lucru

Intrăm pe această platformă, cerem ce avem nevoie, și iată ca în doar câteva secunde avem întregul discurs pregătit. Și asta nu este tot, să presupunem ca avem la muncă de rezolva un exercițiu matematic mai complicat, și nu ne putem concentra.

Cu un singur click, putem avea exercițiul rezolvat în totalitate, cu tot cu explicații.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si