Google te urmareste peste tot. Multe din conversatiile pe care le-ai avut cu telefonul langa tine au fost inregistrate, insa acestea pot fi sterse

Google ar putea avea o inregistrare cu tot ce ai spus de-a lungul timpului. Mai mult, chiar poti asculta aceste inregistrari.

A.C., vineri 08 iulie 2016 , 15:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Compania inregistreaza multe dintre conversatiile pe care oamenii le au in jurul produselor sale. Totul se intampla atunci cand oamenii cauta ceva pe Google folosind functia de cautare cu voce, acestea fiind cel mai probabil folosite pentru a imbunatati functia, relateaza The Independent.

Exista si o modalitatea de a asculta tot ce ai spus si de a sterge inregistrarile. Acest lucru se face printr-o pagina speciala care stocheaza toate informatiile pe care Google le are despre tine, care se gaseste in istoricul Google. Compania are o pagina audio specifica si alta pentru activitatea pe web.

Cautarea prin voce a fost introdusa in iunie 2015 , astfel ca este extrem de probabil ca multe lucrurile pe care le-ai spus sa fi fost intregistrate, fara macar sa iti dai seama.

Deconectand activitatea Voice Google nu înseamna ca opreşti stocarea înregistrarilor tale, ci doar ca se pastreaza cu o identitate anonima, acestea fiind mai greu de relationat cu contul dvs. Iar daca va doriti ca Google sa nu mai înregistreze vocea şi informatiile, exista numai o singura solutie – nu mai vorbiti cu el.


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si