Gorghiu: Nu am să accept ca momente extrem de întunecate din istoria umanităţii să fie folosite de habarniştii din PSD, ca Olguţa Vasilescu, pentru a genera frică

Vicepreşedintele Senatului, Alina Gorghiu, critică în termeni duri declaraţiile şefului de campanie al Vioricăi Dăncilă, Olguţa Vasilescu, care a afirmat că ”domnul Klaus se vede deja şef de lagăr de concentrare”, spunând că este ”de jenă” ca evenimente precum Holocaustul să fie folosite în scop electoral.

K.B., luni 18 noiembrie 2019 , 21:26

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”Derapajele şi fake news-urile vin zilnic de la PSD. Aşa ştiu ei să facă campanie, să mintă, să exploateze fricile tuturor din societate, să ţină electoratul captiv prin ameninţări şi discurs agresiv. Nu am să accept, nici eu, nici colegii mei ca momente extrem de întunecate din istoria umanităţii să fie folosite de habarniştii din PSD, ca Olguţa Vasilescu, pentru a genera frică. Vă rog să le spuneţi tuturor că PSD este ruşine pentru o ţară europeană. Ceea ce face PSD în aceste zile este de jenă”, a afirmat Alina Gorghiu, luni seară, în discursul ţinut la un miting electoral la Ploieşti.

Gorghiu a spus că PNL ”nu se vaită, ci face”, arătând că liberalii nu vor tăia pensii, nu vor reduce salarii, vor construi spitalele promise de PSD pe hârtie.

Citeste si: VIDEO | Ursul care a agonizat 18 ore pe șosea, chinuit după greșeli în lanț! Cum a decurs procedura de intervenție și de ce a durat atât

Liderul liberal s-a referit şi la Viorica Dăncilă, despre care spune că ”a ajuns să vorbească despre ce este demn”.

”Ca femeie, pot să vă spun că nedemn pentru cineva este să nu-ţi cunoşti limitele, că ridicol de nedemn este să fii analfabet funcţional, dar să ai pretenţia că ocupi funcţii publice în statul român şi chiar demnităţi înalte, că este nedemn să te victimizezi pe ideea că eşti femeie, când nimeni din statul ăsta nu te atacă pe motiv că eşti femeie, şi e nedemn să mizezi pe fricile şi pe minciunile pe care le promovezi ca partid politic şi nu pe ceva pe care stăpâneşti sau prin care excelezi, aceasta este ViIorica Dăncilă!”, a afirmat Alina Gorghiu.

Ea a spus că ”orice vot lipsă pentru PNL înseamnă un vot pentru renaşterea PSD”.

Citeste si: În România au început să se ia măsuri pentru oamenii din autobuze certați cu igiena: „Dacă puți, jos cu tine”

Citeste si: Descoperirea făcută de polițiști în cazul persoanelor din Timișoara care au murit după o dezinsecție

Şefa de campanie a Vioricăi Dăncilă, fostul ministru al Muncii Lia Olguţa Vasilescu, a comentat declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis conform cărora nu este în competiţie electorală, ci într-un război cu PSD, afirmând că acesta deja se şi vede şef de lagăr de concentrare şi toţi PSD-iştii băgaţi acolo la reeducare.

Organizaţia ActiveWatch a anunţat că sesizează CNCD şi CNA, considerând că trivializarea unor momente din istoria neagră a umanităţii nu se justifică în niciun context social sau politic.

ULterior, OLguţa Vasilescu a spuc că nu a vrut, sub nicio formă, să lezeze sentimentele comunităţii evreieşti.

”Dacă cineva a înţeles alt lucru, îmi cer scuze public!”, spune ea.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si