Grădina unui bloc din București este plină de șerpi. Locuitorii unui bloc din Sectorul 3 au rămas uimiți. Ei au surprins reptilele chiar şi în scara blocului, şi se tem că nu mai este mult până când vor ajunge şi în apartamente.

Citește si: Acum s-a aflat din ce sunt făcute bancnotele din România. Nu ai mai pune mâna pe ele dacă ai ști adevărul

Un locatar a filmat șarpele și a pus imaginile pe pagina lui oficială de socializare.

Bărbatul a adăugat: „Este plin de șerpi în grădina blocului. E posibil așa ceva? Este plin de șerpi în grădina blocului L16( scara 5) de pe strada Jean Steriadi".

Oamenii au găsit un cuib de șerpi în grădina de lângă bloc

Conform martorilor, șerpii s-au şi înmulțit deja formează un adevărat cuib. Cei mari sunt de doi metri, iar oamenii se tem ca nu cumva aceștia să ajungă şi în apartamente.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Sunt însă şi voci care spun că aceștia sunt buni pentru că vânează rozătoarele.

Citește si: Pompierii din Bârlad, îngeri pentru un pui de câine. Animalul risca să se înece în ape reziduale

Specialiștii au explicat că nu este un șarpe veninos, este un șarpe de apă sau de grădină nepericulos. Șarpele a fost văzut chiar la intrarea în scară, oamenii cred că a intrat în bloc în momentul în care a găsit uşa imobilului deschisă ca să se aerisească scara.

gradina-din-bucuresti-plina-de-serpi

Oamenii au rămas oripilați când au văzut reptila.

[Sursa foto: Facebook]

Citește si: Un cioban din Mureș şi-a chinuit câinii pe care îi avea la stână. Ce riscă acum bărbatul după suferința pe care le-a adus-o animalelor

Cu toate acestea, nu este singurul șarpe care a dat nas în nas cu locatarii. O femeie susține că a văzut doi șerpi mai mici, cel mai probabil în zonă există şi un cuib. Specialiștii mai spun că la o întâlnire cu reptila să nu interacționăm cu el, pentru că nu știm ce fel de șarpe este.

Citește si: Variola maimuței și alte boli endemice anunță începutul unei noi ere. OMS: „Capacitatea de a amplifica o boală este în creștere”| EXCLUSIV


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si