Gratuit cu trenul în toată Europa! Ce categorie de români va beneficia de acest program!

Ai 18 ani? Mergi gratuit cu trenul prin Europa! Asa suna oferta Comisiei Europene care a lansat un nou program de calatorie pentru tinerii din tarile Uniunii. Peste 450 de tineri din Romania pot beneficia de o astfel de excursie.

G. S., miercuri 31 octombrie 2018 , 20:03

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cei care au implinit anul acesta 18 ani sunt invitati la o excursie inedita prin mai multe tari. Comisia Europeana a lansat un nou program DiscoverEU.

Pentru inscriere, e necesar ca ei sa ajunga la varsta majoratului pana la 31 decembrie 2018. Cererile se depun online pe site-ul oficial si dupa sunt evaluate de un comitet are loc selectia. Calatoria va avea lor anul viitor intre 15 aprilie - 31 octombrie.

Principalul mijloc de calatorie va fi cu trenul. In unele tari, tinerii vor putea lua autobuzul sau feribotul cu acelasi tichet de calatorie.

Anul trecut pentru cele 15000 de bilete au aplicat peste 100.000 de tineri din Europa, din care 3 000 de aplicatii au fost din Romania. Pentru aceasta editie a programului vor fi alocate peste 450 de tichete pentru tinerii din tara noastra. 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si