Grecia isi plange din nou mortii! Peste 96 de persoane au murit in noi incendii de vegetatie! Tara pare urmarita de blesteme dupa ce zilnic e lovita de tragedii uriase!

Bilantul - in continuare nedefinitiv - al incendiului de la Mati, in Grecia, pe 23 iulie, a ajuns la 96 de morti, au anuntat miercuri pompierii, in urma unui nou deces la spital, relateaza AFP.

C.I.P., joi 16 august 2018 , 10:26

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Un barbat in varsta de 68 de ani a decedat din cauza arsurilor, dupa ce alt barbat in varsta de 63 de ani a murit cu o zi inainte.

Peste 20 de persoane sunt spitalizate in continuare, dintre care mai multe se afla in stare critica.

Patru conducatori - inclusiv ministrul Protectiei Cetatenilor, conducatorii pompierilor si politiei - au fost demisi din functii dupa drama.

Guvernul a pus in discutie constructiile ilegale in padurea de pini de la Mati, ridicate in urma cu zeci de ani, dar si erori operationale in acea zi.

Numeroase victime au fost surprinse de flacari in timp ce se aflau in ambuteiaje, incercand sa fuga din sat. Altele s-au inecat, dupa ce s-au refugiat pe mare si au ramas ore fara sa fie salvate.

Rude ale celor doua victime au deschis procese cu privire la neglijenta si punere in pericol a vietii celuilalt, iar alte proceduri sunt de asteptat.

Te-ar putea interesa si