Greva de la metrou, ilegală. Tribunalul Bucureşti a anulat-o

Tribunalul Bucureşti a decis în această dimineaţă că Unitatea Sindicatul Liber Metrou nu a respectat legea dialogului social şi astfel greva a fost declarată ilegală.

E. V., luni 19 noiembrie 2018 , 11:47

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Greva de la metroul bucureştean programată pentru miercuri este anulată de instanţă. Tribunalul Bucureşti a decis în această dimineaţă că Unitatea Sindicatul Liber Metrou nu a respectat legea dialogului social şi astfel greva a fost declarată ilegală.

Comunicatul Metrorex:

"Tribunalul Bucureşti a declarat nelegală greva de avertisment declanşată de Unitatea – Sindicatul Liber Metrou (USLM) în data de 15.11.2018.
Potrivit instanţei, Unitatea – Sindicatul Liber Metrou (USLM) nu a respectat legea dialogului social. Instanţa "constată nelegalitatea declarării şi declanşării grevei de avertisment in data de 15.11.2018, între orele 4.00-6.00, la nivel de Metrorex SA". Conducerea Metrorex îşi manifestă disponibilitatea pentru continuarea negocierilor, conform legii dialogului social şi face apel la angajaţii săi să ia în considerare că asigurarea transportului călătorilor la timp şi în siguranţă este prioritară."


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si