Grigore şi-a donat ziua de naştere urşilor de la Zărneşti, pentru care a strâns 3000 de lei! ”Un băieţel de 12 ani a făcut un gest minunat pentru ursuleţii din Sanctuarul Libearty!”

Un copil de 12 ani a făcut un gest emoţionant de ziua lui, donând bani pentru urşii din Sanctuarul Libearty (Zărneşti).

Petru Luca, vineri 23 noiembrie 2018 , 21:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Rezervaţia LiBEARty de la Zărneşti are o suprafaţă de 69 de hectare şi este prima rezervaţie naturală pentru urşii captivi din România. Înfiinţată în 2005, rezervaţia numără astăzi peste 100 de urşi, toate exemplarele fiind salvate de la o viaţă crudă petrecută în captivitate. Zilele trecute, gestul generos al unui băiat i-a impresionat teribil pe administratorii de la Sanctuarul Libearty, care au postat povestea lui Grigore, un puşti de 12 ani, pe site-ul asociaţiei. 

 

”Un băieţel de 12 ani a făcut un gest minunat pentru ursuleţii din Sanctuarul Libearty!

Atât Grigore, cât şi părinţii lui s-au ataşat de blănoşii din Rezervaţia de la Zărneşti după ce au vizitat Sanctuarul în mai multe rânduri. Încă de la prima vizită au decis să ajute animalele şi le-au adoptat pe Monica şi Mariţa.
La începutul lunii noiembrie, băieţelul din Bucureşti a împlinit 12 ani, iar la petrecerea aniversară a decis să renunţe la cadourile lui şi le-a cerut tuturor invitaţilor să doneze bani pentru animale. A reuşit astfel de strângă 3.000 de lei, bani pe care i-a donat ursuleţilor.

Dragă Grigore, noi toţi cei de la Asociaţia Milioane de Prieteni din Braşov îţi mulţumim din suflet pentru gestul atât de altruist şi pentru dragostea ta pentru animale! Le mulţumim şi părinţilor tăi pentru că te-au crescut cu un suflet atât de frumos şi te-au învăţat să preţuieşti animalele şi natura! Vă asigurăm, atât pe voi, cât şi pe prietenii lui Grigore că blănoşii noştri se vor bucura de fructe şi legume proaspete, miere şi paie noi în culcuşurile pentru ursuleţii sensibili care petrec iarna în zona ţarcurilor de carantină, cum este şi ursoaica Betsy. Şi, cu siguranţă, dacă ar putea vorbi, blănoşii din Sanctuar ţi-ar transmite toată dragostea lor”, aşa sună povestea emoţionantă a lui Grigore. 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si