Grija primarilor din București în pandemie: să pună plante în intersecții! Pe Podul Cotroceni au apărut coniferele

În plină pandemie, primarii din București nu se dezmint și cheltuie bani pe lucrări care nu sunt prioritare.

Radu Constantin, sâmbătă 18 aprilie 2020 , 08:58

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

O glumă care circulă zilele aatea pe conturile de socializare spune că probabil, autoritățile ne țin în case cu un scop iar peste două luni, când vom ieși, vom găsi autostrăzi, poduri, parcuri cu floricele, metroul din Drumul Taberei - toate terminate - și cineva o să strige: ”Surprizăăă!”.

Gluma nu e departe de adevăr, doar că până la autostrăzi începem cu câteva plante ornamentale plasate în ghivece mari, din piatră, în centrul unor intersecții extrem de circulate. Așa s-a întâmplat în sectorul 6, acolo unde, în timpul auto-izolării impuse de autorități, peste noapte au răsărit, în mijlocul străzii, un rând de tuie (conifere), plasate strategic chiar în mijlocul carosabilului, pe Podul Cotroceni.

Plantele, în drumul lui Iohannis către Palatul Cotroceni

Proiectul este în plină desfășurare, dovadă că la o zi distanță a mai apărut un rând de ghivece supradimensionate care își așteaptă plantele. Acestea au fost așezate în continuarea primelor, pe Bulevardul Cotroceni. Întâmplător sau nu, pe aici vine în fiecare dimineață la palat Președintele României, Klaus Iohannis.

Citeste si: Cum sa iti decorezi balconul cu flori. 5 sfaturi de la floristii profesionisti!

De altfel, pandemia pare să fie un simplu moft pentru autoritățile locale, respectiv Primăria Sectorului 5 prin ADP sectro 6, care au trimis muncitori în zonă aproape în fiecare zi pentru acoperirea și asfaltarea gropilor de la marginea carosabilului realizate tot de ei la începutul acestui an cu ocazia instalării din metru în metru a unor ”stâlpișori” care să împiedice parcarea pe trotuar a mașinilor. Odată cu instalarea acestora s-au schimbat și bordurile din zona Splaiul Independenței - Bulevardul Cotroceni. 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si