Grile Admitere Medicină 2020 Bucureşti, Cluj, Iaşi, Braşov, Craiova şi Sibiu

Grile Admitere Medicină 2020 Bucureşti, Cluj, Iaşi, Braşov, Craiova şi Sibiu. Tot ce trebuie să ştii despre examenul de admitere la Medicină din acest an!

Author: Andreea Stoica sâmbătă 25 iulie 2020 , 15:22

Grile Admitere Medicină 2020 Bucureşti, Cluj, Iaşi, Braşov, Craiova şi Sibiu
Grile Admitere Medicină 2020 Bucureşti, Cluj, Iaşi, Braşov, Craiova şi Sibiu
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Grile Admitere Medicină 2020 Bucureşti, Cluj, Iaşi, Braşov, Craiova şi Sibiu. Vă oferim toate informaţiile de care aveţi nevoie pentru admiterea la medicină care are loc duminică, 26 iulie 2020, în centrele de examen din Bucureşti, Cluj, Iaşi, Braşov, Craiova şi Sibiu.

Modele de grile pentru Admitere la Medicină 2020 găseşti AICI

Admitere Medicină 2020 Bucureşti

Pentru concursul de admitere în Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti, concurs ce va avea loc duminică, 26 iulie 2020, începând cu ora 09:00, în mai multe locații din Centrul Expozițional Romexpo, în domeniile medicină, medicină dentară și farmacie, precum şi la Facultatea de Moaşe şi Asistenţă Medicală (FMAM) s-au înscris 3.326 de candidaţi, dintre care 28 sunt absolvenți de liceu care au obținut media 10 la examenul de bacalaureat, iar 46 sunt olimpici naționali și internaționali. Aceştia, cu excepția celor 46 de olimpici care sunt declarați deja admiși, vor concura pentru ocuparea celor 1.114 locuri, din totalul de 1.160, finanţate de la bugetul de stat și 292 locuri cu taxă scoase la concurs.

Citeste si: Admitere Medicină 2020 Bucureşti, Cluj, Iaşi, Braşov, Craiova şi Sibiu

În ceea ce priveşte repartizarea cifrei de şcolarizare pe facultăţi pentru admiterea în anul universitar 2019-2020, aceasta creionează pentru specializarea „medicină” (360 de credite, pentru o durată de 6 ani de studiu) un număr de 660 locuri finanţate de la buget şi 150 locuri cu taxă. Pentru specializarea “medicină dentară” (360 de credite, pentru o durată de 6 ani de studiu) regăsim un număr 180 locuri finanţate de la buget şi 100 locuri cu taxă, la Facultatea de Farmacie, (300 de credite pentru 5 ani de studiu) sunt scoase la concurs 150 locuri finanţate de la buget şi 20 locuri cu taxă, în timp ce la FMAM, pe segmentul Asistenţă Medicală Generală (4 ani de studiu, 240 de credite) sunt 95 locuri finanţate de la buget şi 4 locuri cu taxă, iar pentru alte specializări FMAM (3 ani de studiu şi 180 de credite) au fost repartizate 75 de locuri finanţate de la buget şi 18 de locuri cu taxă, alte 4 locuri fiind scoase la concurs pentru absolvenții din centrele de plasament.

Citeste si: 78 de cadre medicale, diagnosticate cu COVID-19

Grile Admitere Medicină 2020 Bucureşti, Cluj, Iaşi, Braşov, Craiova şi Sibiu. “Din perspectiva numărului candidaților înscriși în cursa pentru admiterea în Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București, asistăm anul acesta la o creștere semnificativă, cu aproximativ 300 de concurenți față de anul precedent, fapt ce demonstrează implicit, un interes amplificat al absolvenților de liceu față de profesia de medic și cred că, în următorii ani, acest trend va fi unul ascendent în condițiile în care vor continua să se dezvolte politicile din domeniul sănătății prin care statutul de medic va fi foarte bine poziționat în ierarhia socio-profesională și superpozabil sistemelor sanitare occidentale” a declarat Prof.Dr. Viorel Jinga, Rector al Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București.

La Facultatea de Medicină s-au înscris 2.246 candidați

Pentru cele 660 de locuri la Facultatea de Medicină s-au înscris 2.246 candidaţi, pentru Facultatea de Medicină Dentară, 541 de candidaţi/180 de locuri, pentru Facultatea de Farmacie, 134 de candidaţi/150 de locuri, iar pentru FMAM (4 sau 3 ani de studiu), 405 de candidaţi/170 de locuri. Pentru candidații ale căror medii de admitere, nu vor permite accederea la studiile universitare de licenţă pe locurile finanţate de la bugetul de stat, sunt puse la dispoziţie alte 292 de locuri cu taxă.

Grile Admitere Medicină 2020 Bucureşti, Cluj, Iaşi, Braşov, Craiova şi Sibiu.  în 2019, la UMF „Carol Davila” au fost scoase la concurs 1.154 de locuri, finanţate de la bugetul de stat și 310 locuri cu taxă pentru care au candidat 3.058 de absolvenți de liceu dintre care 2.002 la Medicină și 448 la Medicină Dentară;

în 2018 – 1.402 locuri, dintre care 302 locuri cu taxă, (nr total candidați – 2.976, 1.823-Medicină și 485-Medicină Dentară);

în 2017 -1.468 de locuri, dintre care 440 de locuri cu taxă (nr total candidați-2.996, 1.811-Medicină și 547 Medicină Dentară);

în 2016 – 1.420 de locuri, dintre care 470 de locuri cu taxă (nr total candidați-3.168, 1.942-Medicină și 583-Medicină Dentară).

Grile Admitere Medicină 2020 Bucureşti, Cluj, Iaşi, Braşov, Craiova şi Sibiu
Grile Admitere Medicină 2020 Bucureşti, Cluj, Iaşi, Braşov, Craiova şi Sibiu

Grile Admitere Medicină 2020 Bucureşti, Cluj, Iaşi, Braşov, Craiova şi Sibiu. Record și la capitolul olimpici și al absolvenților cu media 10 la bacalaureat

De menţionat este faptul că, anul acesta, 46 de premianţi ai olimpiadelor naţionale şi internaţionale la discipline precum biologie, fizică sau chimie, au decis să-şi continue performanţa la UMF „Carol Davila”, accederea acestora în Universitate fiind posibilă, conform normelor Ministerului Educaţiei şi Cercetării, fără examen de admitere. Totodată, dintre cei 3.326 de candidaţi care vor intra în concurs, duminică, 26 iulie 2020, 28 au obţinut nota maximă, 10, la examenul de bacalaureat.

Citeste si: Subiecte Definitivat 2020 educatoare- Barem de corectare şi rezolvări

„Este remarcabil și faptul că 46 de olimpici naționali și internaționali, cu 15 mai mulți față de cei înscriși în 2019, au ales să-și ducă mai departe performanțele educaționale în cadrul UMF „Carol Davila” și cred că prin rezultatele pe care le vor aduce, Universitatea noastră va avea un ritm accelerat în accederea pe cele mai înalte trepte ale topurilor științifice de prestigiu ale lumii medicale mondiale” a subliniat Prof.Dr. Viorel Jinga.

Taxa de studiu stabilită de către Senatul UMF “Carol Davila” pentru ciclul de studii universitare de licenţă pentru anul universitar 2020–2021 este de 9000 lei /an de studiu pentru Medicină, Medicină Dentară şi Farmacie şi 6000 lei/an de studiu pentru FMAM. Taxa de studiu anuală va fi platită în 3 tranşe (prima tranşă – 50% din taxa anuală, a doua tranşă – 25% din taxa anuală şi a treia tranşă – 25% din taxa anuală).

Grile Admitere Medicină 2020 Bucureşti, Cluj, Iaşi, Braşov, Craiova şi Sibiu. Reguli privind organizarea examenului de admitere

Pandemia COVID 19 a generat o schimbare radicală în ceea ce privește modul de organizare a examenului de admitere de anul acesta, impunând condiții stricte în ceea ce privește măsurile de prevenție împotriva răspândirii infecției cu noul Coronavirus. În acest sens, una dintre opțiuni a fost alegerea Centrului Expozițional Romexpo ca locație pentru desfășurarea concursului, spațiul de peste 10.000 de metri pătrați, ce cuprinde Pavilioanele B1, B2, C1 și C2 fiind unul extrem de generos.

“Alegerea Centrului Expozițional Romexpo pentru desfășurarea acestui concurs important cred că a fost cea mai bună opțiune, spațiile de aici, de peste 10.000 de metri pătrați, dându-ne posibilitatea de a le oferi tuturor candidaților condiții optime pentru a susține examenul, cea de a doua variantă a locației, pe care am analizat-o, Arena Națională putând să genereze un disconfort termic concurenților, temperaturile acestui sfârșit de lună anunțânu-se extrem de ridicate chiar și pentru ore matinale. Totodată, vor fi respectate cu strictețe toate măsurile de prevenire împotriva COVID 19, conform Ordinului Ministrului Sănătății – 1228/2020 începând cu triajul epidemiologic, dezinfectarea mâinilor și purtarea obligatorie a măștilor de protecție facială și bineînțeles distanțarea socială de minim 1,5 metri între candidați” a ținut să precizeze Rectorul UMF “Carol Davila”, Prof.Dr.Viorel Jinga.

Grile Admitere Medicină 2020 Bucureşti, Cluj, Iaşi, Braşov, Craiova şi Sibiu. “Pentru organizarea acestui concurs țin să le mulțumesc tuturor colaboratorilor și în mod special celor externi precum Universitatea POLITEHNICA din București, Universitatea București, Academia de Studii Economice, Universitatea de Artă Teatrală I.L.Caragiale, Universitatea de Arhitectură, Universitatea de Construcții, Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti, Primăriei Sectorului 5 și Primăriei Capitalei, aceștia oferindu-ne în principal, închirierea gratuită a mobilierului necesar desfășurării examenului” a menționat Rectorul UMF “Carol Davila”.

Citeste si: Vor fi afectați elevii de metoda „școală online”? Răspunsul președintelui FLSI

Înscrierea candidaților și depunerea documentelor obligatorii (scanate în format pdf) la concursul de admitere, sesiunea iulie 2020 s-a efectuat, anul acesta, exclusiv on-line, pe platforma dedicată examenului de admitere, care a putut fi accesată la adresa web https://adm.umfcd.ro

Admitere Medicină 2020 Cluj

Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” organizează concurs de admitere pentru ciclul de licență, anul universitar 2020-2021 pentru programe de studiu din cadrul a 3 facultăţi.

Pentru a asigura desfăşurarea în siguranţă a concursului de admitere, facem câteva precizări importante.

Grile Admitere Medicină 2020 Bucureşti, Cluj, Iaşi, Braşov, Craiova şi Sibiu. La intrarea în spațiile universității:

se realizează triajul epidemiologic în conformitate cu prevederile legale în vigoare;

conform legii, persoanele cu temperatură mai mare de 37,3oC (cu reverificare după 2-5 min.) nu pot intra în spațiile universității;

vă rugăm să vă dezinfectați mâinile folosind dispozitivele puse la dispoziție.
În spațiile universității:

este obligatorie purtarea măștii de protecție care să acopere nasul și gura în spațiile universității;

vă rugăm să mențineţi o distanță de minimum 1,5m față de alte persoane în toate zonele publice;

deplasați-vă strict acolo unde aveți o problemă de rezolvat, prezenţa dvs. în alte spaţii ale clădirii poate crea disfuncţionalităţi.
În sala de examen:

vă rugăm să vă deplasați spre sala de examen urmând circuitul de deplasare şi marcajele afișate;

vă rugăm să vă așezați în locul special amenajat, la indicația cadrului didactic;

vă rugăm să nu vă plimbați prin sala de examen și să păstrați distanța de 1,5 m față de alte persoane;

la finalizarea examenului, după predarea subiectelor, aveți obligația să părăsiți clădirea, urmând circuitul de ieșire şi marcajele afișate.

Respectați cu strictețe regulile de igienă personală recomandate de autorități:

dacă strănutați sau tușiți acoperiți-vă gura și nasul cu un șervețel de unică folosință;

nu vă atingeți ochii, nasul sau gura cu mâinile neigienizate;

spălați-vă cu apă și săpun timp de cel puțin 20 de secunde și dezinfectați-vă mâinile ori de câte ori este nevoie;

evitați staționarea în spațiile comune.

Grile Admitere Medicină 2020
Grile Admitere Medicină 2020

Citeste si: Admitere liceu 2020. Ierarhia mediilor la Evaluarea Națională, schimbată de etapa specială

Grile Admitere Medicină 2020 Bucureşti, Cluj, Iaşi, Braşov, Craiova şi Sibiu. Limitați contactul cu alte persoane la maximum 15 minute, dacă distanța este sub 1,5 m;

evitați situațiile de formare a unor grupuri în spaţiile din interiorul şi exteriorul clădirilor.

Dacă prezentați manifestări respiratorii (tuse, strănut, rinoree, febră, dificultăți în respirație) rămâneți acasă și sunați medicul de familie pentru a solicita sfaturi!

Înscrierile în platforma online s-au încheiat în data de 20 Iulie 2020 ora 16:00.

Calendar admitere Cluj:

26 iulie – examen scris de admitere la programele de studiu: Medicină și Medicină Dentară

25- 26 iulie: contestaţii la întrebări în interval de două ore de la încheierea probei de concurs

27- 28 iulie: afişarea rezultatelor

28 iulie: în intervalul orar 9:00 – 13:00, contestaţii la notă

29 iulie: afişarea rezultatelor finale după contestaţii

29 iulie- 14 august: confirmarea locurilor

Admitere Medicină 2020 Braşov

Universitatea de Medicină din Braşov face următoarele precizări privind examenului de admitere din 2020:

Avănd în vedere contextul epidemiologic actual, candidații sunt rugați să se prezinte pentru triajul epidemiologic, care se va desfășura la intrarea in clădirea unde vor susține examenul de admitere, la ora 8:30

Grile Admitere Medicină 2020 Bucureşti, Cluj, Iaşi, Braşov, Craiova şi Sibiu. Toți candidații trebuie să se prezinte la concursul de admitere cu legitimația de concurs, C.I/ Pașaport și Chestionarul pentru screeningul infectiei COVID19 completat (disponibil aici)

Cetățenii străini și românii de pretutindeni (cu domiciliul în străinatate), trebuie să prezinte rezultatul negativ al testului de identificare al agentului etiologic al infecției cu COVID19 Real time PCR efectuat cu 3-4 zile înainte de examen.

Admitere Medicină 2020 Craiova

Informații generale concurs Admitere 2020 Craiova:

Programe de studii:

Facultatea de Medicină:

- Medicină (reglementată sectorial, 360 credite – durata studiilor 6 ani)

Facultatea de Medicină Dentară:

- Medicină Dentară (reglementată sectorial, 360 credite – durata studiilor 6 ani)

- Tehnică Dentară (reglementată general, 180 credite – durata studiilor 3 ani)

Facultatea de Farmacie:

- Farmacie (reglementată sectorial, 300 credite – durata studiilor 5 ani)

Facultatea de Moaşe şi Asistenţă Medicală:

- Asistenţă Medicală Generală (reglementată sectorial, 240 credite – durata studiilor 4 ani)

- Balneofiziokinetoterapie şi Recuperare (reglementată general, 180 credite – durata studiilor 3 ani)

- Radiologie şi Imagistică (reglementată general, 180 credite – durata studiilor 3 ani)

Grile Admitere Medicină 2020 Bucureşti, Cluj, Iaşi, Braşov, Craiova şi Sibiu.   Date concurs:

- la programul de studii Medicină- 26 iulie 2020, ora 8,00

- la programele de studii Medicină Dentară, Farmacie, Asistenţă Medicală Generală, Balneo-fiziokinetoterapie şi Recuperare, Radiologie şi Imagistică, Tehnică Dentară:- 28 iulie 2020, ora 8,00

Grile Admitere Medicină 2020 Bucureşti, Cluj, Iaşi, Braşov, Craiova şi Sibiu
Grile Admitere Medicină 2020 Bucureşti, Cluj, Iaşi, Braşov, Craiova şi Sibiu

Admitere Medicină 2020 Sibiu

Listele nominale ale candidaţilor în ordine alfabetică, sălile în care se desfăşoară concursul de admitere şi repartiţia candidaţilor pe săli vor fi afişate pe site-ul www.medicina.ulbsibiu.ro.

Candidaţii au obligaţia de a verifica exactitatea datelor înscrise şi de a aduce imediat la cunoştinţa comisiei de admitere, prin secretariatul facultății, eventualele neconcordanţe faţă de datele din cererea de înscriere tip sau faţă de actele depuse la dosar (e-mail: decan.medicină@ulbsibiu.ro).

Grile Admitere Medicină 2020 Bucureşti, Cluj, Iaşi, Braşov, Craiova şi Sibiu. Pentru reducerea riscului de răspândire a infecției cu coronavirus, vă rugăm să vă prezentați la sălile de concurs repartizate, fără aparținători. De asemenea vă informăm că persoanele implicate din partea facultății în procedura de admitere acționează preventiv și tratează cu seriozitate situația epidemiologică actuală.

1. Intrarea în sală a candidaţilor:

a) Candidaţii, incepând cu ora 8.00, vor avea alocat un interval orar pentru accesul în sălile de concurs. Acest interval este specificat în listele nominale de repartiție a candidaților pe săli care vor fi afişate pe site-ul facultații. Vă rugăm să respectați intervalul alocat pentru acces.

b) La intrarea în săli se va măsura temperatura cu ajutorul unor termometre non-contact.

c) Candidatului care nu poartă mască de protecție nu i se va permite accesul în sala de examen.

d) Se impune păstrarea permanentă a distanței de 2m față de ceilalți candidați.

e) Accesul candidaţilor în sălile de concurs se va face pe baza cărţii de identitate sau a paşaportului valabil precum şi a legitimaţiei de concurs tip, primită la intrare. Candidaţii vor prezenta declaraţia pe proprie răspundere pentru prevenirea și combaterea infecției cu CORONAVIRUS (COVID-19), completată, semnată și datată. Pe această declarație se va menționa și temperatura înregistrată cu ajutorul termometrului non-contact. Candidatul ia la cunoștință de aceasta prin semnarea în chenarul special creat pe declarație.

g) Candidaţii vor avea la dispoziţie apă, măşti şi dezinfectant pentru mâini.

h) Se asigură distanţarea socială necesară de minim 2 metri între candidaţi, în timpul desfășurării probei scrise.

i) Candidatul poate intra în sala de concurs având asupra lui cel mult un pix albastru, creion, radieră, apă/suc, ciocolată.

j) Fiecare candidat înscris în concurs şi prezent în sală primeşte: o foaie de concurs, două ciorne, (având dreptul să suplimenteze), un marker negru, şi un calculator (pentru proba de chimie). Este interzisă folosirea de către candidaţi a minicalculatoarelor personale, riglelor sau altor mijloace de calcul. Candidaţii vor depune în spații special amenajate telefoanele mobile închise, precum și alte bunuri (de exemplu: foi, caiete, cărţi, penare, genţi etc.) care nu sunt permise în sala de examen, cu excepţia ceasurilor de mână (nu smartwatch) şi a protezelor electronice medicale care au fost semnalate la înscrierea la examen (conform adeverinţei medicale unde este cazul).

Grile Admitere Medicină 2020 Bucureşti, Cluj, Iaşi, Braşov, Craiova şi Sibiu. Acestea se vor recupera de către candidaţi numai după părăsirea sălii de examen.

Atenţie! Un candidat surprins cu aparate electronice asupra sa – indiferent de natura acestora – va fi eliminat din concurs, indiferent dacă a folosit sau nu aparatul în cauză.

2. Completarea foii de concurs

CANDIDAŢII SUNT DIRECT RĂSPUNZĂTORI DE MODUL ÎN CARE COMPLETEAZĂ TOATE DATELE PE FOAIA DE CONCURS! Pentru concursul de admitere se foloseşte un sistem computerizat de prelucrare şi corectare a grilelor care necesită o completare corectă cu respectarea următoarelor reguli:

a).Fiecare candidat primeşte o foaie de concurs. Candidatul completeză citeţ cu MAJUSCULE, cu capătul subţire al markerului următoarele date: numărul legitimaţiei, numele şi prenumele, toate prenumele tatălui în colţul ce urmează să fie lipit.

Regulile de completare se repetă în cazul în care candidatul solicită o foaie de concurs nouă!

b) Pentru completarea răspunsurilor la întrebări se va folosi obligatoriu markerul negru (recomandat capătul gros) primit în sală. Pentru marcarea răspunsurilor corecte se vor înnegri cercurile corespunzătoare fără a depăşi marginile acestora, iar cele pentru răspunsuri greşite se vor lăsa albe. Nu se admit grile cu ştersături sau corecturi, acestea pot produce interpretări eronate ale sistemului computerizat de corectare. Orice înscris pe foaia de concurs în afara celor menţionate anterior atrage după sine anularea lucrării.

c) Este foarte important ca foaia de concurs să nu fie deteriorată sau îndoită.

3. Desfăşurarea examenului

a) La ora 10 comisia de supraveghere deschide plicul sigilat cu caietele cu întrebări.

b) Candidaţii care nu se află în sală în momentul deschiderii plicului cu subiecte, pierd dreptul de a mai susţine concursul.

c) La repartizarea caietelor cu întrebări, candidaţii le vor pune pe bancă cu faţa în jos până când şi ultimul candidat îl va primi.

d) Proba de concurs începe în momentul în care ultimul candidat din sală a primit caietul cu întrebări. Ora începerii se notează pe tablă.

e) Durata probei scrise este de 3 ore pentru Medicină/Medicină Dentară, Farmacie și 2 ore pentru Asistență Medicală Generală/Tehnică Dentară.

Grile Admitere Medicină 2020 Bucureşti, Cluj, Iaşi, Braşov, Craiova şi Sibiu. f) Nici un candidat nu poate părăsi sala mai repede de 50 minute de la începerea probei şi numai după ce predă foaia de concurs şi semnează de predare. Foaia de concurs se securizează în prezenţa candidatului.

g) Candidaţii care nu vor respecta etica probei de concurs vor fi eliminaţi din concurs. În acest caz se va întocmi un proces-verbal semnat de către membri comisiei de supraveghere, în care sunt consemnate condiţiile care au dus la eliminarea candidatului.

h) Pe foaia de concurs nu se admit semne distinctive, acestea atrăgând după sine anularea ulterioară a acesteia. Candidaţii care fac greşeli, ştersături sau corecturi, care pot fi considerate semne distinctive pe foaia de concurs şi doresc să-şi rescrie foaia, fără să depăşească timpul destinat concursului, primesc, la cerere, o foaie de concurs nouă. Foaia de concurs folosită iniţial va fi anulată pe loc, sub semnătură, de către responsabilul de sală.

i) Candidaţii trebuie să ia în calcul timpul necesar completării unei noi foi de concurs, pentru a nu risca expirarea timpului destinat concursului.

4. Predarea Foii de concurs

Grile Admitere Medicină 2020 Bucureşti, Cluj, Iaşi, Braşov, Craiova şi Sibiu. a) La expirarea timpului destinat concursului, candidaţii vor fi invitaţi să se ridice în picioare rămânând la locul lor, să nu mai scrie şi să predea markerele comisiei de supraveghere fiind interzisă depăşirea timpului stabilit pentru elaborarea lucrării.

b) Candidaţii vor preda comisiei foile de concurs, ciornele şi minicalculatorul acolo unde este cazul și vor semna în tabelul de predare.

c) Candidaţii nu îşi vor scrie numele şi nu vor semna pe ciorne.

d) Ultimii trei candidaţi vor rămâne în sală până când ultimul dintre ei va preda foaia de concurs.

e) Caietul cu întrebări tip grilă rămâne în posesia candidatului, cu excepţia celor care, indiferent din ce motiv, părăsesc sala înainte de finalizarea probei cu mai mult de 30 de minute.

Grile Admitere Medicină 2020 Bucureşti, Cluj, Iaşi, Braşov, Craiova şi Sibiu. 5. Contestaţiile

a) Contestaţiile la subiecte se vor depune, în atenţia Comisiei Centrale de Admitere, ON-LINE la adresa de e-mail: [email protected], până la ora 24, DUMINICĂ, 26 IULIE 2020.

Contestaţiile trimise după intervalele specificate nu se vor lua în considerare.

b) Contestaţiile la notă se vor depune ON-LINE pe adresa de e-mail: [email protected], în atenţia Comisiei Centrale de Admitere, până la ora 24, MARȚI, 28 IULIE 2020.

Contestaţiile trimise după intervalele specificate nu se vor lua în considerare.

 

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Prognoza meteo ANM duminică, 5 decembrie: Vreme rea! Ploaie, lapoviță și nisoare Prognoza meteo ANM duminică, 5 decembrie: Vreme rea! Ploaie, lapoviță și nisoare
spotmedia.ro
Un robot e atât de expresiv încât sperie o lume întreagă. Și Elon Musk este impresionat Un robot e atât de expresiv încât sperie o lume întreagă. Și Elon Musk este impresionat
spotmedia.ro
A fost descoperită o exoplanetă extremă, din multe puncte de vedere. Din păcate, e... A fost descoperită o exoplanetă extremă, din multe puncte de vedere. Din păcate, e sortită pieirii
b1.ro
Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 5 – 11 decembrie. Săgetătorii să fie foarte... Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 5 – 11 decembrie. Săgetătorii să fie foarte atenți ce vorbesc, cu cine vorbesc și ce promisiuni fac (VIDEO)
infoactual.ro
Previziunile lui Nostradamus îngrozesc. Anul în care începe Al Treilea Război Mondial Previziunile lui Nostradamus îngrozesc. Anul în care începe Al Treilea Război Mondial
infoactual.ro
Urmează 13 ani cruciali. Carmen Harra: În calendarul mayaş se spune că e sfârşitul lumii Urmează 13 ani cruciali. Carmen Harra: În calendarul mayaş se spune că e sfârşitul lumii
evz.ro
Alertă mondială! Prima țară din lume care dispare de pe față Pământului. Drama... Alertă mondială! Prima țară din lume care dispare de pe față Pământului. Drama oamenilor este de nedescris. FOTO
doctorulzilei.ro
Rețeta minune a Elwirei Petre! Cum se prepară salata poloneză cu care i-a cucerit pe... Rețeta minune a Elwirei Petre! Cum se prepară salata poloneză cu care i-a cucerit pe invitații de la Chefi la cuțite
romaniatv.net
ULTIMA ORĂ! Raed Arafat își dă DEMISIA! ULTIMA ORĂ! Raed Arafat își dă DEMISIA!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si