Gripa a ucis-o pe o adolescentă de 16 ani:"Știam că a făcut gripă, dar ne-am zis că o va afecta câteva zile, apoi se va face bine..."

Kaylee Roberts locuia în Cleveland, Statele Unite. A murit pe patul de spital diagnosticată cu gripă.

K.B., miercuri 22 ianuarie 2020 , 13:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Kaylee a început să se simtă rău cu patru zile înainte de Crăciun. În ajunul Crăciunului situația ei s-a complicat, iar părinții au dus-o la Urgențe, la un spital din Ohio.
"Tușea si părea bolnavă, dar bolnavă normal. Nu m-am uitat la ea și să-mi imaginez că e pe moarte", a declarat unchiul fetei.
"Era o tânără de 16 ani sănătoasă, fericită, normală", o descrie unchiul ei, Matthew Roberts. "Știam că a făcut gripă, dar ne-am zis că o va afecta câteva zile, apoi se va face bine. Nu ne așteptam la un astfel de deznodământ tragic", a mărturisit bărbatul.

Citeste si: Coreea de Nord îşi închide frontierele turiştilor pentru a se proteja de coronavirusul din China

"E un eveniment teribil de trist", a spus doctorul William Schaffner, un consilier al centrului american pentru control și prevenție a bolilor infecțioase. "Dar câteodată gripa copleșește o persoană tânără și o îmbolnăvește grav", a declarat specialistul.

"Era inteligentă, strălucitoare și un suflet dulce - poate una dintre cele mai tari și dragi persoane pe care le-au putut întâlni", a mărturisit bărbatul.
"Doctorul ne-a zis că îi pare rău, dar nu se mai poate face nimic. S-a dus", își amintește unchiul tinerei.

Citeste si: Cine sunt cei trei Faimoși „Survivor România” propuși spre eliminare? În ediția de sâmbătă a reality-ului difuzat la Kanal D, telespectatorii vor afla cine părăsește competiția

"Fratele meu a urlat, <<Nu,ce vrei să spui?>>", povestește bărbatul, potrivit CNN. Tatăl fetei a început să țipe. "Nu l-am văzut niciodată așa", își amintește Roberts.

Citeste si: Cosmin a murit la 28 de ani lăsând o fetiță de 3 ani fără tată

"Eram toți acolo când au scos-o de la aparatele de susținere a vieții. Încearcam să-l țin pe fratele meu (n.r. tatăl adolescentei). Era la pământ pentru că era fata lui. Încercam să par puternic și să îl ajut, dar cei mai mulți dintre noi am cedat", a mărturisit el.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si