Gurmanzii care poftesc la carne de porc, dar se gândesc și la sănătate, optează pentru godacii vietnamezi. Cât costa această carne

M.C.B., luni 17 decembrie 2018 , 19:56

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Nu depășesc 80 de kilograme la sacrificare și au carne fără colesterol. La o fermă din Bihor, gospodării au învățat cum să prepare cele mai gustoase bucate de Crãciun din grăsunii cu păr negru. 

 
Fie iarnă cât de grea, tradiția de Ignat e respectată cu sfințenie în Bihor. Bărbații închină un pahar de palincă dis-de-dimineață, chiar înainte să înceapă muncă, pentru spor și prepate din belșug.
Cinci porci vietnamezi urmează să fie transformați în cotlete, mușchiuleț și șorici.
 
Carnea de porc vietnamez este gustoasă. Nu e nevoie de prea multe condimente. 
Un kilogram de porc vietnamez costă între 12 și 15 lei. Se vând că... pâinea caldă, așa că nu aveți șanse să îngrășați godacul în Ajun dacă nu l-ați comandat din timp. 

Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Culiță Sterp a cedat nervos la Survivor România 2021! A fost căutat de poliție peste... Culiță Sterp a cedat nervos la Survivor România 2021! A fost căutat de poliție peste tot. Ce s-a întâmplat?
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion! Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si