Guvernatorul statului New York a prelungit măsurile de izolare până la 29 aprilie. Numărul deceselor din cauza Covid-19 în Statele Unite a ajuns la 10.000

Guvernatorul statului New York, epicentrul epidemiei de Covid-19 în SUA, a anunţat luni că prelungeşte până la 29 aprilie măsurile de izolare care impun închiderea şcolilor şi a tuturor activităţilor neesenţiale. Numărul deceselor în Statele Unite din cauza Covid-19 a ajuns luni la 10.000, potrivit unui bilanţ Reuters.

K.B., luni 06 aprilie 2020 , 20:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Statele Unite se află pe locul trei în lume în ceea ce priveşte numărul deceselor, depăşite doar de Italia cu 16.523 şi de Spania cu 13.055.

Experţii medicali de la Casa Albă au estimat că între 100.000 şi 200.000 de americani ar putea muri din cauza virusului, chiar dacă măsurile de izolare sunt urmate.

Citeste si: Panică la Spitalul Universitar din București. 35 de cadre medicale şi 75 de pacienţi au fost confirmaţi cu coronavirus până în prezent

"Dacă această curbă coboară" şi "rata infecţiilor scade" este "datorită faptului că funcţionează distanţarea socială". "Trebuie să o urmăm şi activităţile neesenţiale vor rămâne închise până la 29 aprilie", a declarat guvernatorul Andrew Cuomo.

Citeste si: Guvernul a anunțat amânarea alegerilor locale. Mandatele aleșilor locali, prelungite până la finalul anului

"Nu este momentul să ne relaxăm", a adăugat el, în contextul în care numărul deceselor zilnice s-a stabilizat după două zile în acest stat.

Statele Unite numără 337.000 de cazuri de Covid-19.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Când naște Emily Burghelea! Fosta concurenta Bravo, ai Stil a facut marele anunt! Când naște Emily Burghelea! Fosta concurenta Bravo, ai Stil a facut marele anunt!
demamici.ro
Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro
b1.ro
Ion Țiriac și-a uitat două mașini Ferrari într-un garaj din Munchen, timp de 10 ani. Ce... Ion Țiriac și-a uitat două mașini Ferrari într-un garaj din Munchen, timp de 10 ani. Ce s-a întâmplat apoi E DE NECREZUT!
monitorulcj.ro
Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infectare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut! Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infectare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut!
infoactual.ro
Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în... Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în toată vremea pentru binefacerile Lui
infoactual.ro
Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile! Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si