Panică la Spitalul Universitar din București. 35 de cadre medicale şi 75 de pacienţi au fost confirmaţi cu coronavirus până în prezent

Un număr de 35 de cadre medicale şi 75 de pacienţi de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti au fost confirmaţi cu coronavirus, din 22 martie şi până în prezent.

G.B., luni 06 aprilie 2020 , 19:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Grupul de Comunicare Strategică a transmis, luni, că la nivelul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, din data de 22 martie până în prezent, au fost identificate pozitiv la testul pentru noul coronavirus (COVID-19) 35 de cadre medicale şi 75 de pacienţi.

Citeste si: Berlinul pregăteşte ieşirea din izolare de la 19 aprilie

Panică la Spitalul Universitar din București. 35 de cadre medicale şi 75 de pacienţi au fost confirmaţi cu coronavirus până în prezentÎn ultimele 3 zile au fost confirmate pozitiv 2 cadre medicale şi un pacient, conform raportării managerului Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti", a arătat sursa citată.

Citeste si: Reguli stricte în Suceava pentru medicii care nu vor vrea să fie în carantină instituționalizată

Citeste si: SUA se pregătesc pentru un moment ”ca Pearl Harbor, ca 11 septembrie", una dintre ”cele mai triste săptămâni din viaţa” americanilor

Citeste si: Durere mare în lumea sportului. Mama renumitului antrenor a murit din cauza covid-19

Testarea a fost declanşată în 22 martie, la nivelul personalului medical şi al pacienţilor, observându-se o creştere în dinamică a rezultatelor pozitive pentru aceste categorii din SUUB.

Citeste si: Masca obligatorie: cat rezista coronavirus pe o masca

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si