Guvernul britanic va publica un document privind politica de imigraţie. Ce se va întâmpla cu românii din Marea Britanie. Vestea dată de Theresa May

Primul ministru Theresa May a declarat că noul sistem va acorda prioritate lucrătorilor cu înaltă calificare și va trata cetățenii Uniunii Europene la fel ca și pe cei din alte părţi ale globului.

E. V., marți 11 decembrie 2018 , 08:41

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Guvernul britanic intenționează să publice un document politic privind sistemul său de imigrație post-Brexit înainte de sfârșitul anului, a declarat luni liderul Camerei Comunelor, Andrea Leadsom, relatează Reuters, citat de Hotnews. 

Document privind politica de imigraţie

Primul ministru Theresa May a declarat că noul sistem va acorda prioritate lucrătorilor cu înaltă calificare și va trata cetățenii Uniunii Europene la fel ca și pe cei din alte părţi ale globului, după ce Marea Britanie va părăsi blocul în luna martie, dar urmează să prezinte detalii suplimentare.

Document privind politica de imigraţie

"Ne așteptăm să publicăm documentul înainte de sfârșitul anului", a spus ea.

"Este absolut vital să avem un sistem de imigrație care să fie echitabil cu acele cmpanii care trebuie să atragă angajați din străinătate, dar în același timp echitabil cu acei oameni din Marea Britanie care au votat pentru ca parlamentul britanic să poată face verificări la frontiere, potrivit Hotnews.

Mars pro-imigranti la Londra
Foto: Facebook - Amy Luddington

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si