Guvernul Copiilor. Cum ar arăta țara noastră dacă ar fi ei la cârmă

100 de copii români au fost invitați să își imagineze cum ar arăta țara noastră în următorii 100 de ani, dacă ar fi chiar ei parte dintr-un Guvern al viitorului.

E. V., luni 20 mai 2019 , 11:39

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

„Government of Children 3D”, este un filmul ce va putea fi urmărit în cinematografele 3D și 2D din întreaga țară.

La acest proiect inedit au fost invitați să ia parte 100 de copii români (cu vârste între 7 -10 ani) și să își imagineze cum ar conduce ei țara în următorii 100 de ani. Iar rezultatul este neașteptat, mai ales pentru că ei abordează teme de interes general, precum ecologia, transporturile sau sistemul de educație din țara noastră.

"Cum percep copiii problemele lumii de astăzi? Cum ar imagina ei alternative sau soluții? Cum ar putea fi arhivate, ascultate și, poate, implementate opiniile lor la nivelul societății?, sunt doar câteva dintre întrebările pentru care găsim un răspuns în cadrul documentarului.

Potrivit copiilor, unele dintre cele mai mari defecte ale societăților de astăzi sunt poluarea, defrișarea pădurilor, depresia, războaiele, dar și obsesia adulților de a face bani.

Protagoniștii vin cu soluții urgente, dar și cu viziuni creative care ar putea fi o reală sursă de inspirație pentru decidenții și adulții din zilele noastre.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si