Nu mai e un secret că Guvernul le oferă mărunţiş tricolorilor de la România U21. Echipa antrenată de Mirel Rădoi ar putea fi premiată financiar de Guvern pentru atingerea semifinalelor la Europeanul de tineret din Italia și San Marino. Acest lucru se va întâmpla doar la solicitarea Federației.( vezi ce maşină a primit cadou Ianis Hagi după EURO 2019)

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Jocul echipei României U21 la CE, lecție de curaj pentru toți românii

Guvernul le oferă mărunţiş tricolorilor de la România U21. FRF îi premiază cu 200.000 de euro

„Tricolorii” lui Mirel Rădoi ar urma să fie răsplătiți cu sume cuprinse între 2.500 și 5.000 de lei, a anunțat Digi 24. Potrivit unei hotărâri de Guvern, performanța României U21 poate fi premiată cu câte 2.500 de lei în cazul în care se consideră că „tricolorii” au terminat turneul final pe locul 4 sau cu 5.500 de lei/jucător dacă se consideră că România a terminat pe locul 3. Jucătorii vor fi premiaţi de FRF, ei urmând să împartă 200.000 de euro. 

Guvernul le oferă mărunţiş tricolorilor de la România U21: "MTS va demara de îndată procedurile" 

E clar că Guvernul le oferă mărunţiş tricolorilor de la România U21.

„Cadrul legislativ şi noua formă a HG 1447 permit acordarea de premii pentru performanţa echipei naţionale de fotbal U21 obţinută la Campionatul European. «Tricolorii» noştri merită din plin aceste premieri din partea statului şi,  în măsura în care Federaţia Română de Fotbal va solicita oficial acest lucru, MTS va demara de îndată procedurile pentru efectuarea acestor premieri ”, a declarat Bogdan Matei, Ministrul Tineretului și Sportului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si