”Este si o solicitare din partea noastra pentru a putea pregati aplicarea legii salarizarii, precum si reducearea impozitului pe venit si a cotelor contributiilor de asigurari sociale. Va solicitam deci modificarea unui articol din Codul Fiscal, cu precizarea ca nu e vorba de cresteri de taxe sau impozite ori de introducerea altora noi. Este vorba de reducearea unui termen, de la 6 la 3 luni de intrare in vigoare a modificarilor Codului fiscal", a spus Olguta Vasilescu, in debutul sedintei de Guvern.

Ea a afirmat ca de aceasta masura este nevoie pentru ca Legea salarizarii ar fi trebuit sa apara "la pachet" cu modificarile la Codul fiscal si trebuie "recuperata aceasta intarziere".

Articolul la care face referire ministrul Muncii este articolul 4 al Codului fiscal.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Soțul Ancăi Molnar aproape că a cedat la o zi de la înmormântarea make-up artistei: "Mi-e atât de dor deja"- wowbiz.ro

 

"Prezentul cod se modifica si se completeaza prin lege, care intra in vigoare in termen de minimum 6 luni de la publicarea in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I", se arata in Legea 227/2015. Asta inseamna ca orice modificare a Codului fiscal trebuie sa respecte acest termen, de minimum sase luni.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si