Hackerul Guccifer nu mai suporta inchisoarea si a cerut eliberarea! Romanul, condamnat pentru ca i-a spart adresa lui Hillary Clinton EXCLUSIV

Hackerul Guccifer, cel care a speriat America, nu se simte prea bine in Penitenciarul Timisoara.

Webeditor: A.N. Author: Radu Constantin vineri 13 aprilie 2018 , 16:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Hackerul Guccifer, pe numele lui real Marcel Lazar Lehel, pare sa aiba viata grea in inchisoare. Romanul care i-a spart contul de e-mail ce apartine lui Hillary Clinton, a inregistrat la Judecatoria Timisoara o plangere impotriva unei hotarari a comisiei disciplinare, care in mod obisnuit se face atunci cand condamnatului i se aplica o sanctiune disciplinara.

De asemenea, Guccifer a facut o solicitare de eliberare conditionata respinsa de doua instante, utlima oara in urma cu o luna. El are de ispasit o pedeapsa care se incheie abia in 2020, iar judecatorii l-au atentionat ca trebuie sa mai astepte aproape un an pentru a face cerere de eliberare conditionata, care se acorda la ispasirea a 2/3 din pedeapsa.

Lehel este condamnat atat in Romania, cat si in Statele Unite. Aici a fost inchis pentru ca a spart adresele de e-mail ale unor vedete din showbiz, iar in SUA a reusit sa acceseze ilegal corespondenta personala a secretarului de stat Hillary Clinton, dar si unor oameni de afaceri, personaje politice sau alte personalitati.

Cele doua pedepse s-au comasat, dupa ce Lehel a pledat vinovat pentru toate capetele de acuzare.

Anul trecut, Guccifer a sunat din inchisoare la postul de televiziune Fox News si a declarat ca nu vrea sa fie extradat in Statele Unite pentru a-si ispasi pedeapsa dictata acolo.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si