Marcel Lazar Lehel, supranumit „Guccifer”, si-a facut „mana” pe vedete autohtone. Inainte sa fie cunoscut in toata lumea pe numele de hacker, el se autoinitulase „Micul Fum” si a reusit sa patrunda in conturile private a zeci de vedete de televiziune, actrite, fotomodele, parlamentari sau fotbalisti romani. Bianca Dragusanu,

Roxana Ciuhulescu, Irina Reisler, Laura Cosoi, Denisa Barboni, Ada Milea, Cristian Pulhac  sau Eduard Talmacean se numara printre victimele hackerului.
Corina Caragea a avut chiar ocazia sa discute cu Marcel, care se pare ca facuse o mica pasiune pentru aceasta. „Raspunde, nu te mananc, trebuie sa intelegi ca pentru tine e cel mai bine sa intri in dialog cu mine”, i-a scris aradeanul. Vazand insa ca aceasta nu vrea sa discute cu el, Lehel a postat pe Facebook fotografii intime cu vedeta si discutii private intre aceasta si prietenii ei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

O legenda legata de Guccifer spune ca acesta cunoaste adevarul despre moartea Madalinei Manole. El a dat lovitura pe conturile vedetelor din Romania la exact un an de la moartea artistei si a explicat ca atacul informatic este un omagiu adus acesteia. „Din punctul meu de vedere, ea s-a sinucis si ii pare rau. Rugamintea ei, pe care sper sa o vad materializandu-se, e ca ex-sotul ei, Mircea, sa se impace cu parintii ei.

Ar fi ca in semn de conciliere nationala”, a fost declaratia surprinzatoare pe care Marcel a facut-o imediat dupa ce a fost prins. Totusi, el a negat ca ar fi incercat sa patrunda in conturile private ale Madalinei sau ale familiei acesteia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si