Hainele realizate intr-o fabrica dintr-un mic orasel din Dambovita ajung in magazinele de lux din Europa. Printre clientii fabricii de tricotaje de la Titu se numara si Valentino sau Prada

La fabrica de tricotaje “Paola Confectii” din Titu, judetul Dambovita, se produc haine care ajung in magazine de lux din Europa. Printre clientii fabricii se numara Prada, Valentino sau Moncler. Articolele de imbracaminte sunt realizate numai din materiale de buna calitate, precum precum lana, casmir, bumbac, iar preturile sunt si ele pe masura. Exista articole care se vand chiar si cu 2.000 de euro.

A.C., joi 27 octombrie 2016 , 09:49

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Fabrica de la Titu, care are in prezent 453 de angajati, a fost infiintata in 2001 de catre un finantator italian cu peste 40 de ani experienta in domeniul tricotajelor. A functionat pentru un timp la Bucuresti, insa a fost mutata apoi in apropiere de Capitala, unde antreprenorii au gasit „dorinta de munca”.

“In afara Bucurestiului am gasit si dorinta de munca, dar si personal calificat. Este mai mult decat pasiune pentru antreprenorul italian care a reusit sa implementeze mentalitatea unei productii de calitate catre intregul personal. Fabrica asta reprezinta un premiu pentru tot ce inseamna munca de o viata. “In afara Bucurestiului am gasit si dorinta de munca, dar si personal calificat. Este mai mult decat pasiune pentru antreprenorul italian care a reusit sa implementeze mentalitatea unei productii de calitate catre intregul personal. Fabrica asta reprezinta un premiu pentru tot ce inseamna munca de o viata”, spune Dragos Tudoroiu, managerul Paola Confectii.

Sursa foto: adevarul.ro

Managerul fabricii subliniaza faptul ca marile branduri platesc pentru articolele vestimentare realizate aici si ca fabrica din Dambovita nu este una ieftina. Totodata, acesta a precizat ca au are nevoie in permanenta de personal calificat, de ingineri sau programatori, dar ca, din pacate, tinerii nu isi mai doresc o cariera in acest domeniu.

Cititi mai mult pe adevarul.ro.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si