Halucinant! Și-a batjocorit fiica în casa donată de Gigi Becali

Cazul unui tată cu un picior amputat l-a impresionat pe Gigi Becali, așa că latifundiarul din Pipera s-a oferit să-l ajute. Ce a făcut omul la scurt timp l-a șocat.

K.B., miercuri 05 februarie 2020 , 10:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Alexandru Bucur avea singur grijă de cei șase copii după ce soția l-a părăsit. Locuiau cu toții într-o casă dărăpănată, fără ușă la intrare, în condiții mizere și greu de imaginat. Își duceau traiul cu greu, de pe o zi pe alta și la fel de greu se descurcau cu banii, dar și cu lucrurile pe care le cărau, pe rând, în spate. Andrei, unul dintre copii are un handicap locomotor și spune mereu că ar vrea alte picioare, să nu se mai uite colegii urât la el, atunci când merge la grădiniță. „Să le taie de aici, să îmi pună altele, să mă pot duce la grădiniță fără să se mai uite urât la picioarele mele”, a mărturisit copilul.

Citeste si: Eseistul și criticul literar George Steiner s-a stins din viață

Citeste si: Bucurie enormă pentru Traian Băsescu! Fratele său, Mircea Băsescu, a devenit bunic pentru prima dată

De când mama i-a părăsit, Alexandra, fata cea mare în vârstă de 16 ani se ocupa de tot.
Impresionat de situație, Gigi Becali le-a cumpărat o casă în Văgiulești, le-a adus o mulțime de lucruri necesare, de la mâncare, până la electronice și electrocasnice și chiar veselă. Mai mult, le-a oferit 5.000 de lei pentru a trece cu bine de iarnă și le-a promis că, pentru o perioadă, îi va ajuta lunar cu 2.000 de lei. Nu a trecut mult, iar familia Bucur s-a mutat în noua locuință. Cu toate acestea, a ajuns o ruină în care mucegaiul și mizeria sunt la ele acasă. Una din cele 3 camere a fost transformată și într-o bucătărie. Acolo doarme Nicu, cel mai mare membru al familiei. Nicu a plecat în străinătate pentru a avea un trai mai bun, dar pentru că nu i s-a oferit suma promisă, s-a întors acasă.
“La data de 27 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au fost sesizați cu privire la faptul că, din cursul anului 2019 și până în luna ianuarie a.c., un bărbat de 43 de ani ar fi întreținut raporturi sexuale, prin constrângere, cu fiica sa, de 15 ani. În urma verificărilor efectuate de poliţiști s-a stabilit faptul că începând cu vara anului 2019 şi până la data de 23 ianuarie a.c., bărbatul ar fi întreţinut raporturi sexuale, în mod repetat, prin constrângere, cu fiica sa”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Gorj.
“Cel mai dificil acum este pentru fată. A suferit niște traume, e consiliată acum de un psiholog. Pe Andrei, băiatul cu handicap, îl monitorizează asistența socială și sperăm că vor trece toți cu bine peste asta. Nu se vor întoarce oricum la părinții lor, chiar dacă mama a trecut puțin pe la ei, să-i vadă, după ce a aflat ce s-a întâmplat”, a declarat primarul din Văgiulești, pentru sursa citată.

Citeste si: Caz halucinant în Cluj. Un bărbat de 59 de ani este acuzat că a făcut sex cu o cățelușă

Alexandra și frații ei vor fi dați în plasament la asistenți maternali, potrivit cancan.ro.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si